Explore Whitsundays

Klimaet i Whitsunday Islands er tropisk med behagelige temperaturer hele året. Her finnes krystallklart vann, lange hvite strender, fantastiske korallrev og en imponerende flora og fauna. En av de beste måtene å oppleve alt dette på, er å være med på et seilbåt cruise.

Seil med Solway Lass i Whitsundays

Explore Whitsundays har arrangert turer siden 1985 og har hvert år over 20.000 gjester. De har mange seilbåter som tar for seg ulike markegssegmenter, fra de som ønsker fart og spenning til de som foretrekker mer komfort og en roligere tur. De tilbyr flere cruise, med fra to til seks dagers varighet, hvor man overnatter om bord og hvor all mat og drikke er inkludert. Om man ønsker kan man delta aktivt med heising av seil, eller man kan ta det helt rolig og bare nyte tilværelsen.

Solway Lass er et 127 fots tradisjonelt Tall Ship, bygget i Nederland i 1902. Det har seilt i ulike farvann som Europa, Fiji og Sydney, før det på 1990-tallet ble restaurert for seiling i Whitsundays. Skipet har totalt 11 lugarer og man kan velge mellom cruise på tre eller seks dager.

Prisklasse: priskategori 4

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se bilder (YouTube) fra Solway Lass:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser