Kjør selv

bil_uluruÅ kjøre selv er en ypperlig måte å oppleve Australia på! Du kan komme deg dit du vil uten å måtte planlegge dagene i detalj.

Outback, regnskog, dramatiske kystveier og landsbyer oppleves på en helt annen måte når du kan ta den tiden du ønsker. Spis på de lokale stedene og slå av en prat med lokalbefolkningen. Se kenguruer hoppe langs veiene og koalaer klatre i trærne. Hvorfor ikke leie en 4WD, ta med telt og sovepose for en eksotisk reise ut i "bushen"?

Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Dernest er veiene på Australia gode og campingplassene minner mest om resorter med svømmebasseng og all mulig komfort.

Alternativene er mange - fra korte turer på et par dager til lengre turer som strekker seg over flere uker. Her finner du noen forslag som dekker flere deler av Australia. Men skulle du ha andre ønsker er det bare å ta kontakt!

Prisene kan endre seg og er derfor kun ment å gi en ide om hva de forskjellige turene koster. Husk at du også kan legge opp turene slik du selv vil, eller du kan endre og forlenge turforslagene nedenfor.

Kontakt oss for reiseforslag og pristilbud!

Fra Sydney til Gold Coast i bobil

s80 bobil12 dager med bobil i New South Wales og Queensland

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney via Gold Coast til Brisbane står opplevelsene i kø. I dette reiseforslaget henter man ut bobilen ved ankomst Sydney og leverer denne i Brisbane før hjemreise.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 13.900

Nasjonalparker, mat og vin

28445 En kombinasjonsreise der dere opplever den urørte naturen i Northern Territory før man fortsetter til Victoria og South Australia for fantastiske mat- og vinopplevelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 46.500 kr

Eventyr med bobil gjennom 3 stater

ayers rock 01Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil. I løpet av reisen er det mulig å besøke ikoner som Darwin, Kakadu nasjonalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road samt Barossa og Adelaide.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 30.000 kr

Pris per person når fire reiser sammen: 
fra 24.000 kr

Fra Darwin til Adelaide med bil

004556-786Northern Territory og South Australia

Denne reisen tar deg fra nord til sør gjennom det sentrale Australia, og har fokus på store naturopplevelser og aboriginerkultur.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 29.000

Storby, bobil og naturopplevelser

14 dager i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette reiseforslaget har vi kombinert naturopplevelser i Northern Territory med noen dager i Melbourne med fokus på dyrelivet. Reisen avsluttes med at dere på egen hånd opplever alt Victoria har å by på i en bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 31.500

South Australia og Victoria i bobil

Great Ocean Road 01Startpakke - 14 dager

Australia er et land som er utmerket å reise rundt i med bobil. Veiene er bra og campingplassene minner mest om resorter med basseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert bobil fra Melbourne til Adelaide med noen dager på hotell før og etter.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 22.500 kr

Melbourne, Gippsland og Yarra Valley

ballooning over the yarra valley18 dager i Victoria

Dette reiseforslaget tar for seg noen av de kjente stedene i staten Victoria, men samtidig noen av de mindre kjente som vi vil anbefale eventyrere. Opplev vill natur, enestående dyreliv og noen dager i storbyen Melbourne.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 30.500

14 dager med bobil fra Melbourne til Sydney

dnsw1182074 cMelbourne er en flerkulturell by, og dette forslaget innledes med et par dager her før du henter din bobil og drar østover mot Sydney.

Du vil passere en rekke små idylliske byer og lange hvite strender som er ideelle for surfing. Det er en vakker reise med bobil, og med 10 dager har du god tid til å se og oppleve det viktigste.

Pris per person når dere reiser sammen:
- 2 voksne: fra 18.700 kr
- 4 voksne: fra 17.900 kr
- 2 voksne/2 barn: fra 16.900 kr

Nord og Sør i Australia

barossa 417 dager i South Australia og Queensland

I dette reiseforslaget kjører dere mye selv i South Australia, hvor dere får sett noe av det beste delstaten kan tilby, før turen avsluttes med noen dager i tropiske områder ved Barriererevet. Alt i alt noen av de flotteste naturområdene som Australia har å by på.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 26.000

Langs kysten av Queensland

kingfisher s 07Med bobil i Queensland - 21 dager

Lange hvite strender, vandreturer gjennom gammel regnskog og snorkling på verdens største rev. I dette reiseforslaget har vi kombinert en uke i det tropiske nord med to uker i bobil langs kysten av solskinnsstaten Queensland fra Cairns til Brisbane.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 25.600

Eventyrlige Kimberleys

004652-786Med bobil i Australia

Om du er litt ekstra eventyrlysten, litt ivrig etter å prøve noe utenom det vanlige, om du liker vill natur, dyreliv som vil imponere, om du liker å reise litt "off the beaten track", vel da er dette reiseforslaget for deg! Dette er nemlig med en firehjulstrekker bobil gjennom det villeste av det ville hva australsk natur har å by på. Dette er igjennom området kjent som Kimberleys, kanskje det vakreste av all natur i hele Australia.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 29.700

Den Store Opplevelsen - Langs vestkysten

Utforsk kysten av Western Australia

Kyststrekket på 2.225 kilometer fra Perth til Broome er en fantastisk opplevelse av vakker natur. Her finnes utallige kritthvite strender, spennende nasjonalparker og rev med hundrevis av fisker- og korallarter som innbyr til dykking og snorkling.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 35.500

Den store opplevelsen - Sydney til Brisbane

angsana s 03Dette reiseforslaget dekker den vakre kyststripen mellom Sydney og Brisbane på østkysten av Australia, og er et forslag tilpasset de som besøker landet for første gang.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 23.600

Langs kysten av Western Australia

langs vestkysten s 11Med bobil i Australia

Delstaten Western Australia er det perfekte målet for en tur i bobil. Bortsett fra området rundt Perth er staten tynt befolket, men her finnes de vakreste strender, spektakulære omgivelser, særegen natur og selvsagt et yrende dyreliv.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 23.300

Sydney og sørlige Queensland

fraser island s 01Kjør selv i Australia

I dette reiseforslaget har vi kombinert en uke i spennende Sydney med en uke i leiebil til noen av de mest idylliske stedene i sørlige Queensland. Her får man med seg storby, sol, surf og strand på samme turen.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 28.900

Fra Sydney til Cairns i bobil

024371-634Med bobil i Australia - 14 dager

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney til Cairns i det tropiske nord står opplevelsene i kø. Dette reiseforslaget består av to uker i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 16.800

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser