Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et av Australias flotteste resorter med en perfekt beliggenhet i den spektakulære fjellkjeden Blue Mountains, litt over en times bilkjøring fra Sydney. Dette er en av de mest kjente og mest besøkte nasjonalparkene i delstaten New South Wales. Naturen er fantastisk og utsikten utover parken fra utallige utsiktspunkter må bare oppleves.

Wolgan Valley er et av Australias fineste resort

Fra et av rommene på Wolgan Valley ResortBortsett fra noen få nakne klipper er Blue Mountains dekket av skog. At de ikke heter de grønne fjell skyldes at oljen i eukalyptustrærne gir fjellsiden et blålig skjær, samtidig som solen får oljen til å fordampe i en blålig dis.

Wolgan Valley Resort & Spa ligger midt i dette fantastiske landskapet, og man legger spesielt stor vekt på en miljøvennlig profil. Alt i og rundt resortet oser av kvalitet og et opphold her er en spesiell opplevelse og et minne for livet. I pakt med miljøprofilen er det fjellet og aktiviteter knyttet til dette som er i fokus. Man kan velge mellom fotturer, hesteridning, safari og spabehandling.

Selv om Blue Mountains ikke ligger så langt fra storbyen Sydney kommer man her tett på naturen og det unike dyrelivet. Kenguruer og wallabyer er man nærmest garantert å oppleve, i tillegg til de mange og fargerike fugleartene som lever i området. Vi anbefaler gjerne at man tar en tur på egenhånd for å oppleve nasjonalparkens mange underverker på nært hold.

Ri på hest fra Wolgan ValleyMed en omfattende meny, egen vinkjeller og fokus på lokale råvarer, oppdager du raskt at måltidene er en viktig del av opplevelsen på Wolgan Valley Resort & Spa. Menyen settes sammen ut fra hva som er tilgjengelig basert på sesong, organisk produsert og tilgjengelig lokalt. Spesialitetene inkluderer kenguru, frittgående griser og østers fra Coffin Bay, samt en rekke lokalt produserte oster. Resortet har også et omfattende spa-tilbud.

Alle måltider (inkl. drikke) er inkludert, samt to aktiviteter pr. dag.

Standard: priskategori 5

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

 


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser