Paperbark Camp

Jervis Bay og Paperbark Park

Paperbark Camp ligger 190 km sør for Sydney (ca. 3 timer med bil), omringet av vakker natur ved Currambene Creek i nærheten av Jervis Bay. Paperbark Camp består av luksuriøse safaritelt som er plassert i naturen. De 12 safariteltene er satt opp mellom høye eukalyptus- og paperbark­trær, hevet over bakken for å fange litt av havbrisen og for å gi en privat atmosfære. Med det australske dyrelivet rett utenfor dørstokken er man på det perfekte stedet for å studere dyr og fugler. I nærområdet finnes flere nasjonalparker og uberørte strender, og området har mange vandrestier.

Alle teltene er utstyrt med eget bad, senger, elektrisitet fra solcellepanel, mygg- og insektsbeskyttelse og alle andre bekvemmeligheter man forventer av et opphold i et luksustelt. Campen har en hyggelig middagsrestaurant og frokosten nytes på verandaen på safariteltet. Utlån av sykkel og kano er inkludert i prisen. Frokost er inkludert.

Kontakt oss for priser og mer informasjon.

Standard: priskategori 3


Video fra Jervis Bay

På sørsiden av Jervis Bay ligger Hyams Beach. Området er populært for snorkling, surfing og kajakkpadling. Naturen er vakker og utmerket for turer til fots.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser