Det aller beste av Queensland og Sydney

16 dager

Skjem deg selv bort på One&Only Hayman Island

Skjem deg selv bort på denne ultimate luksusreisen – som inneholder fantastiske opplevelser på noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia.

One&Only Hayman Island og Qualia på Hamilton Island er perfekte steder for å roe ned og nyte de tropiske omgivelsene. Spis på prisbelønte restauranter i Sydney, utforsk den idylliske feriebyen Port Douglas og tilbring noen unike dager på et luksusresort i regnskogen.


Høydepunkter:

 • Sydney, en av verdens vakreste byer
 • Park Hyatt Sydney, byens beste beliggenhet
 • qualia, toppklasse på Hamilton Island i Whitsundays
 • One&Only Hayman Island, et luksuriøst strandresort
 • Daintree, verdens eldste regnskog
 • Port Douglas og Four Mile Beach

Reisen starter i Oslo, men det er mulig med avreise fra andre byer i Norge etter avtale.

Denne drømmereisen starter med tre netter i Sydney. Byen er en av verdens vakreste og har et stort utvalg av attraksjoner og opplevelser. Dere bor på Park Hyatt som har en utrolig beliggenhet like ved Sydney Harbour Bridge med utsikt rett over til Sydney Opera House. Den gamle bydelen The Rocks og Circular Quay ligger like ved og her er det fint å rusle rundt, og området har mange gode restauranter. For et annet perspektiv er det spektakulært å se Sydney fra luften, enten i sjøfly eller i helikopter.

dnsw1383865 399 cOpplev Sydney fra luften. Foto: Ethan Rohloff, Destination NSW

Etter oppholdet i Sydney flyr dere videre nord til Hamilton Island, som er en av øyene i Whitsunday Islands. Her sjekker dere inn på Qualia, som er et av Australias ypperste resorter. Nyt fantastiske omgivelser, personlig service og førsteklasses mat. Hamilton Island er den største øya i Whitsundays, med flest overnattingssteder, restauranter og størst aktivitetstilbud. Øya har også en egen golfbane med spektakulær utsikt.

hamod7-2340qualia på Hamilton Island er et av Australias ypperste resorter. Foto: Jason Loucas Photography

Fra Hamilton Island blir dere fraktet med båt ut til One&Only Hayman Island, som ligger i en beskyttet lagune i Whitsundays. Resortet ble nylig oppgradert, og takket være korallrev, hvite sandstrender og en fantastisk utsikt kan man ikke få det stort bedre. Vi anbefaler å legge til en hel- eller halvdagstur blant de andre øyene i Whitsundays, gå for all del ikke glipp av verdenskjente Whitehaven Beach, en av verdens vakreste strender.

silky oaks 03Silky Oaks ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge.

Etter oppholdet på One&Only blir dere fraktet med båt tilbake til Hamilton Island, og derfra flyr dere videre opp til Cairns. Dere tilbringer tre netter på resortet Silky Oaks som ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge. Dette er et av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- og dyrearter. Et opphold på Silky Oaks er unikt, med alt fra en vennlig velkomst med levende lys til beroligende regnskogmusikk på rommet etter middag. De har også et spa med et omfattende utvalg av behandlinger.

103821-634Avslutt denne fantastiske reisen med noen dager i Port Douglas. Foto: Tourism and Events Queensland

Reisen avsluttes med tre netter i feriebyen Port Douglas. Her bor dere på Peppers Beach Club, som ligger sentralt i Port Douglas med kort vei til byens berømte strand, Four Mile Beach. Resortet i seg selv er elegant med flotte gjesterom, tropiske omgivelser og en avslappende og imøtekommende atmosfære. Port Douglas er et fint utgangspunkt for dagsturer ut på Great Barrier Reef, og vi anbefaler en dagstur dit i løpet av oppholdet for å snorkle eller dykke.

Etter 15 netter med fantastiske opplevelser på noen av de beste resortene Australia har å by på, flyr dere tilbake til Norge. 


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 62.000 i økonomiklasse
Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 79.500 i businessklasse

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo-Australia t/r i økonomi eller businessklasse
 • Innenlandsfly i økonomiklasse
 • 3 netter på Park Hyatt Sydney
 • 3 netter på qualia på Hamilton Island
 • 3 netter på One&Only Hayman Island
 • 3 netter på Silky Oaks i Daintree
 • 3 netter på Peppers Beach Club i Port Douglas
 • All transfer
 • Visum til Australia

Standard:  priskategori 5

Reisen kan utvides.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: 49959/49986


Australiareiser anbefaler:

Opplev Sydney fra luften i sjøflySydneys hemmeligheter med sjøfly

Bli med på en 30 minutters spektakulær flytur med sjøfly over Sydney. Fra luften har man panoramautsikt over den flotte kyststrekningen og de mange kjente strendene som Bondi og Manly Beach.

Kontakt oss for priser og reservasjon »

 


Australiareiser anbefaler:

Opplev Whitsundays og Whitehaven Beach.Whitehaven Wonder

På Qualia kan du bli med på en halvdagstur i skjærgårdsjeep rundt Whitsundays øyene. Høydepunktet er Whitehaven Beach som flere ganger er kåret til en av verdens beste strender.

Kontakt oss for priser og reservasjon »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser