Det aller beste av Australia

Varighet: 17 dagerDet eksklusive Australia

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 110.000

Oppdag ville og vakre Australia

Varighet: 17 dagerOppdag ville og vakre Australia

Dette er en reise fullpakket med unike opplevelser av høy kvalitet.

Dere utforsker nasjonalparker og villmark der få andre mennesker har vært, får nærkontakt med det varierte dyrelivet, kjører landets vakreste kystvei og smaker på førsteklasses mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 71.000

Australia in style

Varighet: 14 dagerAustralia in style

Dette er reisen for deg som ønsker det beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder.

Bo på noen av Australias mest unike resorter, inkludert Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. På dagtid står opplevelsene i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra et helikopter, smak på lokaldyrket vin på vakre Mornington Peninsula, spis middag under stjernene i Ayers Rock og utforsk det rike dyrelivet på Kangaroo Island.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 99.500

Luksus på australsk

Australia for luksusdyrSpis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.

Reiseforslag i Northern Territory

NT kartHvis du er ute etter å oppleve den virkelige outbacken i Australia, skal du besøke Northern Territory. Dette enorme området spenner fra de tropiske skogene i nord til det tørre og røde ørkenlandskapet midt i landet. Denne urørte villmarken byr på en rekke naturskapte underverker, samtidig som du her kommer tettere på aboriginerne og deres kultur enn noe annet sted i landet. Northern Territory byr på unike opplevelser og bare venter på at du skal utforske det. Kom hit og ta del i Australias historie!

 

Eventyr med bobil gjennom 3 stater

ayers rock 01Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil. I løpet av reisen er det mulig å besøke ikoner som Darwin, Kakadu nasjonalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road samt Barossa og Adelaide.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 30.000 kr

Pris per person når fire reiser sammen: 
fra 24.000 kr

Storby, bobil og naturopplevelser

14 dager i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette reiseforslaget har vi kombinert naturopplevelser i Northern Territory med noen dager i Melbourne med fokus på dyrelivet. Reisen avsluttes med at dere på egen hånd opplever alt Victoria har å by på i en bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 31.500

Fra Darwin til Adelaide med bil

004556-786Northern Territory og South Australia

Denne reisen tar deg fra nord til sør gjennom det sentrale Australia, og har fokus på store naturopplevelser og aboriginerkultur.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 29.000

Australias røde sentrum

109420 35 dager

Omtrent midt i Australia ligger den verdenskjente lille byen Alice Springs, inngangsporten til det røde ørkenområdet med flere naturskapte underverker. Dette reiseforslaget består av 5 dager i Australias røde sentrum, og er et godt utgangspunkt for et lengre besøk i landet "down under".

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 23.700

Nasjonalparker, mat og vin

28445 En kombinasjonsreise der dere opplever den urørte naturen i Northern Territory før man fortsetter til Victoria og South Australia for fantastiske mat- og vinopplevelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 46.500 kr

Eventyrlige Kimberleys

004652-786Med bobil i Australia

Om du er litt ekstra eventyrlysten, litt ivrig etter å prøve noe utenom det vanlige, om du liker vill natur, dyreliv som vil imponere, om du liker å reise litt "off the beaten track", vel da er dette reiseforslaget for deg! Dette er nemlig med en firehjulstrekker bobil gjennom det villeste av det ville hva australsk natur har å by på. Dette er igjennom området kjent som Kimberleys, kanskje det vakreste av all natur i hele Australia.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 29.700

Outback Wonders

103909-316 dagers busstur med guide

Dette reiseforslaget er en guidet 16 dagers tur fra Sydney til Darwin, hvor man reiser i buss gjennom sentrale deler av Australia. En fantastisk mulighet til å oppleve flere av Australias høydepunkter med guide.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 55.200

Høydepunkter i Northern Territory

102041-312 dager

I dette reiseforslaget har vi satt sammen det beste av naturopplevelser, safaristyle, som Northern Territory har å tilby. Reisen avsluttes med et par dager i Melbourne med fokus på det unike dyrelivet.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 33.000

Australias kontraster

18 dager

phillip island penguin parade penguins plusOpplev det beste av Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. På denne reisen får du oppleve det unike dyrelivet, den røde ødemarken og urbane storbyer.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 44.000

Northern Territory og dets severdigheter

109849-3Naturopplevelser med hotellovernatting

Dette reiseforslaget inneholder det som mange førstegangsbesøkende til Northern Territory ønsker å oppleve som for eksempel Kakadu National Park og Ayers Rock. Reisen kan avsluttes med noen dager i storbyen Sydney med fokus på dyrelivet og naturen.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 41.000

Sydney, Rock & Reef

dnsw1086888 399 c15 dager – en kombinasjon av det beste Australia kan by på 

På denne fantastiske turen får du oppleve tre helt ulike områder i Australia. Fra storbyen Sydney, via den australske outbacken i Ayers Rock, til det tropiske nord med vakre strender, korallrev og grønne regnskoger. Denne turen har alt. 

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr 27.200

Eventyr i 3 delstater

1274921 dager

I delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme nærmere på det unike dyrelivet enn i andre deler av landet. I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 32.000 kr

Highlights of Australia

119804-213 dagers guidet rundtur gjennom fem delstater

Opplev noe av det beste Australia har å by på sammen med australsk reiseleder og andre reiselystne. Dette reiseforslaget består av en 13 dagers spennende rundtur til Australias mest kjente områder. Opplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskap og det fantastiske korallrevet. Dette er det beste av Australia!

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 38.500

Australias natur og kultur

109778-3Northern Territory, South Australia og New South Wales - 19 dager

Australia kan by på en eldgammel kultur, et unikt dyreliv og en variert natur som spenner fra tropisk regnskog til tørt ørkenlandskap. I dette reiseforslaget har vi lagt inn det mange som reiser til Australia for første gang ønsker å oppleve, samt noe vi gjerne anbefaler at man får med seg.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 42.600

Den store opplevelsen Northern Territory

101869-4Hvis du er ute etter å oppleve den virkelige outbacken i Australia, skal du besøke Northern Territory. Dette reiseforslaget inneholder høydepunktene av dette enorme området nord i landet - fra det tørre, røde ørkenområdet midt i landet til de grønne, tropiske skogene i nord. Alt i alt det beste av den urørte villmarken i Australias outback.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 39.900

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser