Eventyrlige Kimberleys

Med bobil i Australia

004652-786Mitchell River i Kimberley. Foto: Tourism Western Australia

Om du er litt ekstra eventyrlysten, litt ivrig etter å prøve noe utenom det vanlige, om du liker vill natur, dyreliv som vil imponere, om du liker å reise litt "off the beaten track", vel da er dette reiseforslaget for deg!

Dette er nemlig med en firehjulstrekker bobil gjennom det villeste av det ville hva australsk natur har å by på. Dette er igjennom området kjent som Kimberley, kanskje det vakreste av all natur i hele Australia.

Reiseforslaget inkluderer flyreisen til Darwin i staten Northern Territory, 2 netter på hotell i Darwin, leie av 4 WD bobil i femten dager fra Darwin til Broome, 2 netter på hotell i Broome, flyreise til Perth, 2 netter på hotell i Perth og flyreisen hjem fra Perth.

003323-786Bungle Bungle. Foto: Tourism Western Australia

Du begynner med to netter på et 4-stjerners hotell i Darwin for å få en følelse av denne byen helt nord i den tropiske delen av det Australske kontinentet.

Etter oppholdet i Darwin henter du ut bobil for de neste 15 dagene. Denne kjører du sør-vestover mot Broome igjennom Kimberley. Naturen er fantastisk og du får oppleve kjente nasjonalparker som Litchfield, Ntmiluk, Bungle Bungle, samt de meste utrolige innsjøer, fossefall og i det hele tatt vakker natur i fantastiske omgivelser.

I Broome er det 2 overnattinger på et flott resort før du flyr til Perth og avslutter det hele med to netter på hotell. Perth er kanskje Australias reneste by, og så skinner solen nesten alltid der. Sentrum er lite og kompakt, og du kan gå til det meste.

005040-786Den australske villmarken byr på fantastiske naturopplevelser. Foto: Tourism Western Australia


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 29.700

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 2 netter på Crowne Plaza i Darwin
  • 15 dagers bobil/bushcamper fra Darwin til Broome
  • 2 netter på Cable Beach Club Resort i Broome
  • 3 netter på Goodearth Hotel i Perth
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Singapore tillatt i begge retninger. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for å se større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser