Høydepunkter i Northern Territory

12 dager

102041-3Kakadu Nasjonalpark. Foto: Peter Eve & Tourism NT

I dette reiseforslaget har vi satt sammen det beste av naturopplevelser, safaristyle, som Northern Territory har å tilby. Reisen avsluttes med et par dager i Melbourne med fokus på det unike dyrelivet.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å starte i andre byer i Norge etter avtale.

Dere flyr via Singapore til Darwin hvor dere tar inn på et 3 stjerners hotell i hjertet av byen. Darwin er en spennende by med et stort kulturelt mangfold og er det perfekte utgangspunktet for å utforske den nordligste regionen i landet.

Etter å ha hvilt ut en natt på hotell i Darwin blir dere hentet på hotellet for en 3 dagers guidet campingtur til nasjonalparkene Kakadu og Litchfield. Her oppe i de tropiske nordre delene har klimaet skapt et variert og spennende landskap med tett regnskog, loddrette fjellvegger med brusende fossefall, lange elver og en fantastisk flora og fauna. Overalt finner man spor etter aboriginernes urgamle kultur og dere kommer blant annet til å få se flere velbevarte klippemalerier. Her kommer dere også veldig tett på det australske dyrelivet - ikke minst det fantastiske fuglelivet og de fryktinngytende krokodillene.

109030-4Uluru. Foto: Tourism NT

Vel tilbake i Darwin har dere en overnatting til før dere flyr videre innenriks til Alice Springs i Australias senter. Etter en natt i Alice springs blir dere med på en 3 dagers guidet campingtur hvor du får oppleve det beste av Australias røde kjerne. Det tørre ørkenområdet midt i Australia er et unikt område med den mest fargerike og urørte natur du kan tenke deg. Her blandes rød ørkensand, grønne busker og en skyfri blå himmel med underlige bergformasjoner – det er helt enkelt ubeskrivelig. Turen inkluderer til og med et besøk til Kata Tjuta og Kings Canyon samt solnedgang og soloppgang ved den mektige klippen Uluru. Tilbake i Alice Springs har dere en overnatting før dere fly videre til Melbourne.

kangaroo in the wild wilsons promontory gippslandOpplev det australske dyrelivet på nært hold. Foto: Garry Moore

I Melbourne sjekker dere inn på et sentralt hotell og bruker dagene til å utforske byen. Vi har inkludert 2 heldagsturer som har fokus på Australias unike dyreliv. På heldagsturen med Savannah Walkabout drar dere ut i den australske bushen og får oppleve kenguruer, koalaer, emuer og andre dyrearter på nært hold. Phillip Island er kanskje mest kjent for sin ”Penguin Parade” og det er hit den andre dagsturen går. Det er en fantastisk følelse å se pingvinene vandre opp på stranden.

Dere reiser hjem via Singapore til Oslo.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 33.000

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r Australia i økonomiklasse
 • Flyskatter og oljetillegg
 • 1 natt på Travelodge Mirambeena Resort i Darwin
 • 3 dager/2netter guidet rundtur, ”Dragonfly Dreaming Top End Safari” til Kakadu og Litchfield inkludert de fleste måltider
 • 1 natt på Travelodge Mirambeena Resort i Darwin
 • Innenriksfly Darwin-Alice Springs
 • 1 natt på Chifley Alice Springs Resort
 • 3 dager/2netter guidet rundtur, ”Goanna Dreaming Red Center Safari” til Ayers Rock og Kings Canyon inkl. de fleste måltider
 • 1 natt på Chifley Alice Springs Resort
 • Innenriksfly Alice Springs – Melbourne
 • 4 netter på Ibis Melbourne Little Bourke Street
 • Heldagstur, Savannah Walkabout, opplev dyrelivet på nært hold
 • Heldagstur, Phillip Island & Private Penguin Experience

Reisen kan utvides og forlenges. Kontakt oss for mer informasjon.

Turkode: o/36013

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser