Aboriginal Australia: Our country is waiting for you

Et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter venter hvis man vil se Australia gjennom øynene på aboriginene.

Kulturen er fascinerende, det samme er måten de har levd i pakt med naturen gjennom titusenvis av år. Tourism Australia har spilt inn en kortfilm som viser frem noen av de fantastiske aboriginske kulturopplevelsene man kan ha på en rundreise i Australia.

To av Australias ledende filmskapere – Brendan Fletcher og Warwick Thornton – har regissert filmen. Den har blitt spilt inn i fire delstater: New South Wales, Queensland, Northern Territory og Western Australia.

Se filmen her:


Under finner du et lite utvalg av turer og overnattingssteder med fokus på kulturen til urbefolkningen.

Kontakt oss for bestilling eller flere forslag »


Daintree Dreaming

Lær om den aboriginske kulturen.

Opplev den aboriginske levemåten og få et innblikk i deres kultur på denne spennende dagsturen. Turen starter i Cairns eller Port Douglas og går nordover til Cooya Beach, der du blir møtt av en aboriginer. På denne turen vil du lære å kaste spyd for å fange fisk, krabber og annen mat som var nødvendig for aboriginernes eksistens. Du får innsikt i aboriginerkunst- og håndverk og får selv prøve deg som kunstner. Turen tar deg til fantastiske naturområder og en guidet tur i regnskogen.

Prisklasse: priskategori 2


Tiwi Islands Aboriginal Culture Tour

tiwi islands sid 52På denne heldagsturen til Bathurst Island vil du oppleve det moderne aboriginske samfunnet i Nguiu, men også ta del i naturmedisin og hvordan du kan finne mat i naturen. Besøk øyas museum, kirke og håndverksentrum og få innsikt i den lokale kulturen, skikker, livsstil og tradisjoner.

Flybilletter Darwin - Bathurst Island og lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 4


Kakadu og Arnhem Land

118111 523 dager

En 3-dagers guidet tur til noen av de mest fascinerende og spennende områdene av Northern Territory.

I tillegg til nasjonalparken Kakadu, med sitt yrende fugle- og dyreliv, går turen også innom Arnhem Land - et område eid av aboriginerne som kun et fåtall turoperatører får tillatelse til å besøke. Denne turen er sesongbasert, og går daglig fra mai til november.

Prisklasse:priskategori 5

Les mer »


Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter! Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas. Dette er en av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- eller dyrearter.

Standard: priskategori 4

Les mer »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser