Quicksilver Outer Barrier Reef

Besøk Great Barrier ReefGreat Barrier Reef er et yndet mål for de fleste som besøker Australia og Queensland, og man trenger ikke en gang bli våt for å betrakte livet under vann. Mange velger å betrakte det fantastiske korallrevet trygt plassert ombord i en båt med glassbunn. Vi anbefaler alle å få med seg dette underverket, om det så bare er på en dagstur.

Prisklasse: priskategori 3

Pro Dive

Dykk på Great Barrier Reef3 dager

Great Barrier Reef er kjent som verdens åttende underverk og den eneste levende organismen på jorden som kan sees fra verdensrommet. Her finnes mer 1.500 fiskearter i de mest utrolige farger, og 350 ulike typer koraller. Vanntemperaturen ligger på mellom 22 og 30 grader året rundt, og det er derfor behagelig å oppholde seg i vannet selv over lengre tid. Ikke rart dette er et yndet mål for snorklere og dykkere!

Prisklasse: priskategori 5

Sailaway til Low Isles

Bli med Sailaway til Low IslesSailaway er en seilbåt katamaran som tar max 33 passasjerer, og som trygt kan sies å være en av de fineste båtene som opererer på revet fra Port Douglas. Dette er en strålende opplevelse som står til 5 stjerner. På deres dagstur seiler man fra Port Douglas ut til øygruppen Low Isles, som blant annet består av en liten koralløy. Snorklingen her er fantastisk blant fisker og koraller i alle regnbuens farger. Er man riktig heldig får man øye på en skilpadde som svømmer rundt på revet.

Prisklasse: priskategori 2

Cruise Whitsundays

Cruise i Whitsundays.Når man besøker Airlie Beach er en dagstur ut blant de mange og vakre øyene i Whitsundays nærmest obligatorisk. Vi anbefaler at man også tar en tur ut til den ytre delen av barriererevet.

Cruise Whitsundays er et selskap som arrangerer dagsturer og som vil sette et ekstra hyggelig preg på ferien. Selskapet har flere båter som går til ulike steder i Whitsundays.

Prisklasse: priskategori 1

Explore Whitsundays

Seil i WhitsundaysExplore Whitsundays tilbyr flere cruise, med fra to til seks dagers varighet, hvor man overnatter om bord og hvor all mat og drikke er inkludert. Om man ønsker kan man delta aktivt med heising av seil, eller man kan ta det helt rolig og bare nyte tilværelsen.

Prisklasse: priskategori 4

Ocean Free & Ocean Freedom

ocean freedomEn dagstur til Great Barrier Reef er et «must» når man besøker Cairns området. Ocean Free og Ocean Freedom går begge ut fra Cairns og gir deg en opplevelsesrik dag i det som er en av Australias største attraksjoner.

Prisklasse: priskategori 1

Poseidon Outer Reef Cruise Snorkelling

Poseidon tar deg med ut på revet.

Fra Port Douglas stiger man om bord i Poseidon, en 24 meter lang katamaran som tar deg med ut til Agincourt Ribbon Reefs der man kan snorkle på tre ulike steder i løpet av dagen. Hvis man ønsker å dykke, eller aldri har forsøkt dykking og vil gjøre et prøvedykk, så er dette mulig mot tillegg. Om bord finner man en romslig salong der lunsjen serveres, og vil man slappe av og nyte solen kan man gjøre det på dekk.

Lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 2

Coral Expeditions

Se Great Barrier Reef med Coral Princess CruisesCoral Expeditions har spesialisert seg på cruise med mindre skip, og de har et par skip med ulike cruise på Great Barrier Reef. Det en en uformell atmosfære om bord med bl.a. en "open bridge policy" som betyr at passasjerene stort sett alltid er velkommen til å ta en tur og hilse på offiserene på broa.

Prisklasse: priskategori 5

Ocean Spirit Cruises

silverswift sid 38Ocean Spirit har operert turer til det store barriererevet i mer enn 20 år. Med sin lange erfaring og sitt gode utvalg i dagsturer, er dette noe vi gjerne anbefaler alle som besøker Cairns området.

Selskapet har flere seilbåtkatamaraner som går fra Cairns til ulike deler av revet. Man starter om morgenen og er tilbake ut på ettermiddagen. Båtene holder høy standard og man kan velge mellom å sitte inne eller nyte solen ute på dekk på vei ut til eller tilbake fra revet.

Prisklasse: priskategori 2

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser