Daintree Rainforest og Cape Tribulation

- verdens eldste tropiske regnskog.

Utforsk regnskogen i Daintree

Daintree er verdens eldste tropiske regnskog, og hjem til jordens største utvalg av planter og dyr. Nasjonalparken, som står på verdensarvlisten, er over 135 millioner år gammel.

Denne enorme regnskogen er hjem til rundt 430 fuglearter, hvorav 13 ikke finnes noen andre steder i verden. Se lyse sommerfugler, kenguruer og den truede cassowaryen – den strutselignende fuglen med blå hals. Du kan beundre en over 600 millioner år gammel bregne, som har underjordiske røtter som forsvarte den mot dinosaurer. Se krokodiller og skilpadder på Daintree River. En tredjedel av alle Australias frosker, pungdyr og reptiler og nesten to tredjedeler av alle flaggermus og sommerfuglarter finnes også i Daintree.

Ved Cape Tribulation møter regnskogen revet.Ved Cape Tribulation, nord for Port Douglas, kommer Great Barrier Reef helt inn til land og møter de tropiske regnskogene. Dette er det eneste stedet i verden der to verdensarvområder møtes. Slapp av på Coconut Beach eller bli med på en guidet tur i regnskogen sammen med innfødte. Lær hvordan de har brukt regnskogen for mat, medisin, husly og åndelig føde i mer enn 9000 år.  

Landskapet er spektakulært, og her finner du også Australias største foss – Wallaman Falls.


Se video fra Daintree og Cape Tribulation:


Besøk Daintree og Cape Tribulation

Har du lyst å besøke Daintree og Cape Tribulation? Vi har både dagsturer og resorter i området. 

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter! Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas. Dette er en av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- eller dyrearter.

Standard: priskategori 4

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser