Gold Coast - gullkysten

Gullkysten er et populært feriested.Helt sør i Queensland ligger Gold Coast, gullkysten. Her finnes fantastiske strender og det subtropiske klimaet er bra hele året. Surfers Paradise er sentrum av Gold Coast, og er det dominerende feriestedet med store hotell på rekke og rad.

Det er først og fremst sol og bading som lokker de fleste til Gold Coast, men det finnes også et imponerende utvalg av restauranter, diskotek, barer og fornøyelsesparker som Sea World, Dreamworld og Movie World. Dette er derfor området å besøke om man liker fart, spenning og pulserende uteliv. Det er heller ikke langt til vakre naturområder, som for eksempel Lamington National Park.


Se video fra Gold Coast:


Dagsturer og utflukter

Under er et utvalg av utflukter i og rundt Gold Coast.

Kontakt oss for flere alternativ og pristilbud »

Australia Zoo

Kenguruer i Australia ZooPå denne dagsturen til Australia Zoo er det mulig å lære mer om det australske dyrelivet, med alt fra farlige slanger og krokodiller til andre mer ufarlige dyr som koalabjørner, kenguruer og Wombats. Det finnes også dyr fra andre deler av verden.  

Dyrehagen ble grunnlagt av den legendariske ”Crocodile Hunter” Steve Irwin, og drives fortsatt av familien hans.

Prisklasse: priskategori 1

Window to the Wilderness

Se koalaer på denne dagsturenDenne dagsturen tar deg fra Gold Coast til et av de flotteste naturområdene i Australia - nasjonalparken Lamington som er kjent for sitt fascinerende dyreliv og urgammel regnskog.

Turen starter tidlig om morgenen og underveis vil man oppleve et yrende fugleliv, samt kenguruer og koalaer i sitt rette element.

Prisklasse: priskategori 1

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser