Lamington National Park

- den subtropiske regnskogen med et stort biologisk mangfold.

Fra Lamington har man god utsikt

Lamington National Park har vært nasjonalpark siden 1915 og fikk verdensarvstatus i 1994. Parken har et stort biologisk mangfold, og har spilt en viktig rolle i utviklingen av dagens flora i Australia.

Mangfoldet spenner fra antarktisk bøkeskog til subtropisk regn­skog og tørre eukalyptustrær. Lamington gir også mat og ly for et stort utvalg av subtropisk fugleliv (med over 160 arter), reptiler, frosker, pattedyr og virvelløse dyr. Med over 150 km med tydelig merkede turstier er det noe å velge mellom for alle. Fra dramatiske utkikkspunkt kan man se Gold Coast, det sydøstlige Queensland og den nordlige delen av New South Wales. Ved inngangen til nasjonalparken ligger Canungra Valley Vineyards der man kan lære om vinproduksjonen og få en smaksprøve.

Kontakt oss for mer informasjon om Lamington »


 En informativ video fra Lamington National Park:

O'Reilly's Rainforest Retreat, Lamington

s28 oreillys 1 Lamington National park er uten tvil en av Australias vakreste nasjonalparker med en stor variasjon av dyr og planteliv. O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i nasjonalparken. Dette er en familieeid resort med god service, og den store gjestfriheten gjør at du føler deg velkommen fra første stund.

Standard:priskategori 3

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser