Unik opplevelsesreise i Australia

Varighet: 16 dagerUnik opplevelsesreise i Australia

Opplev Australias varierte sider på denne eksklusive rundreisen. Fra de livlige storbyene Melbourne og Sydney, til den røffe naturen langs Great Ocean Road, den uberørte regnskogen i Mossman og verdenskjente Great Barrier Reef.

I løpet av turen bor dere på noen av landets beste og mest unike overnattingssteder, og flere fantastiske utflukter er inkludert.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 108.000

Det aller beste av Australia

Varighet: 17 dagerDet eksklusive Australia

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 110.000

Fantastiske Australia

0009 great barrier reef14 dager

Tilbring noen dager i livlige Sydney før reisen går videre til strender, blått hav og sol i nordlige Queensland. 

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 24.900

Drømmereise til Great Barrier Reef

Drømmereise til Great Barrier Reef19 dager

Denne fantastiske reisen gir deg det beste Great Barrier Reef har å by på. Fargerike korallrev, et utrolig undervannsliv, kritthvite strender, tropisk regnskog og spektakulære opplevelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 37.800

Bobil fra Brisbane til Cairns

19 dagerLei en bobil fra Brisbane til Cairns.

Opplev friheten og fleksibiliteten i en bobil fra Brisbane til Cairns. Underveis passeres høydepunkter som feriebyen Noosa, verdens største sandøy Fraser Island, vakre Whitsunday Islands, verdensarvlistede regnskoger og Great Barrier Reef. 

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 24.900

Kjør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

17 dagerKjør selv fra Sydney til Cairns.

Dette reiseforslaget er fullpakket med opplevelser. På kjøreturen fra Sydney til Cairns står opplevelsene i kø, fra fjellkjeden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley, til de hvite strendene i Whitsundays og de fargerike korallene på Great Barrier Reef. 

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 24.100

Sydney og sørlige Queensland

fraser island s 01Kjør selv i Australia

I dette reiseforslaget har vi kombinert en uke i spennende Sydney med en uke i leiebil til noen av de mest idylliske stedene i sørlige Queensland. Her får man med seg storby, sol, surf og strand på samme turen.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 28.900

Fra Sydney til Cairns i bobil

024371-634Med bobil i Australia - 14 dager

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney til Cairns i det tropiske nord står opplevelsene i kø. Dette reiseforslaget består av to uker i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 16.800

Fra Sydney til Gold Coast i bobil

s80 bobil12 dager med bobil i New South Wales og Queensland

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney via Gold Coast til Brisbane står opplevelsene i kø. I dette reiseforslaget henter man ut bobilen ved ankomst Sydney og leverer denne i Brisbane før hjemreise.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 13.900

Sydney, Rock & Reef

dnsw1086888 399 c15 dager – en kombinasjon av det beste Australia kan by på 

På denne fantastiske turen får du oppleve tre helt ulike områder i Australia. Fra storbyen Sydney, via den australske outbacken i Ayers Rock, til det tropiske nord med vakre strender, korallrev og grønne regnskoger. Denne turen har alt. 

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr 27.200

Tropical Discovery

14 dager i Queensland

fraser island 1

Bli med på en fantastisk tur langs østkysten av Australia. Queensland er midt i blinken hvis du vil komme i nærkontakt med en unik og spektakulær natur. Opplev the Great Barrier Reef med et utrolig liv under vann, slapp av i nydelige omgivelser på noen av de flotte øyene langs kysten og spaser innover i den dunkle regnskogen. Dette er noe av det du kan oppleve på denne 14 dagers turen.

Prisklasse:priskategori 5

Highlights of Australia

119804-213 dagers guidet rundtur gjennom fem delstater

Opplev noe av det beste Australia har å by på sammen med australsk reiseleder og andre reiselystne. Dette reiseforslaget består av en 13 dagers spennende rundtur til Australias mest kjente områder. Opplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskap og det fantastiske korallrevet. Dette er det beste av Australia!

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 38.500

Nord og Sør i Australia

barossa 417 dager i South Australia og Queensland

I dette reiseforslaget kjører dere mye selv i South Australia, hvor dere får sett noe av det beste delstaten kan tilby, før turen avsluttes med noen dager i tropiske områder ved Barriererevet. Alt i alt noen av de flotteste naturområdene som Australia har å by på.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 26.000

Gullkysten

gullkysten s 0214 dager

Ikke alle ønsker å reise rundt fra sted til sted når de reiser til Australia, noen ønsker kvalitetstid, tid til å ta det rolig store deler av ferien og bare nyte vakre omgivelser. Dette reiseforslaget er satt opp for dere, samtidig holder man kostnadene nede og får en fin opplevelse i Australia.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 17.800

Langs kysten av Queensland

kingfisher s 07Med bobil i Queensland - 21 dager

Lange hvite strender, vandreturer gjennom gammel regnskog og snorkling på verdens største rev. I dette reiseforslaget har vi kombinert en uke i det tropiske nord med to uker i bobil langs kysten av solskinnsstaten Queensland fra Cairns til Brisbane.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 25.600

Tropiske Australia

start cns s 0514 dager

Dette forslaget er for dem som ønsker å oppleve Australia på en enkel og rimelig måte med mye kvalitetstid. En flyr rett inn til Cairns via Singapore og reiser ca 50 minutter med en taxi eller leiebil nordover til Port Douglas hvor en tilbringer de neste 2 ukene på et hotell.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 20.300

Den store opplevelsen - Sydney til Brisbane

angsana s 03Dette reiseforslaget dekker den vakre kyststripen mellom Sydney og Brisbane på østkysten av Australia, og er et forslag tilpasset de som besøker landet for første gang.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 23.600

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser