Drømmereise til Great Barrier Reef

19 dager

Drømmereise til Great Barrier Reef

Denne fantastiske reisen gir deg det beste Great Barrier Reef har å by på. Fargerike korallrev, et utrolig undervannsliv, kritthvite strender, tropisk regnskog og spektakulære opplevelser.

Reisen inkluderer besøk i Brisbane, Whitsunday Islands, Mission Beach og Port Douglas, før turen avsluttes med noen dager i Sydney.


Høydepunkter:

 • Hamilton Island
 • Whitehaven Beach
 • Reefsleep på Hardy Reef
 • Mission Beach og Dunk Island
 • Daintree Rainforest
 • Agincourt Ribbon Reef
 • Koselige Port Douglas og Four Mile Beach
 • Sydney

 

Flyreisen går med Emirates.Reisen starter i Oslo, men det er mulig med avreise fra andre byer i Norge etter avtale. Flyreisen går via Dubai med det prisbelønnede flyselskapet Emirates.

 

Brisbane

Første stopp er Brisbane, der dere har 2 netter og en hel dag til disposisjon. Brisbane er den største byen i delstaten Queensland, og et fint sted å starte reisen med et godt utvalg av restauranter, butikker og attraksjoner. Alternativt finnes det en strand midt i byen hvis man vil hvile ut etter flyreisen.

 Drømmereisen starter med en avslappende dag i Brisbane.Drømmereisen starter med en avslappende dag i Brisbane. Foto: Tourism Queensland 

Whitsunday Islands

Fra Brisbane flyr dere til Hamilton Island, som er en av de 74 øyene som utgjør Whitsunday Islands. Hamilton Island er den øya som har størst utvalg av overnattingssteder og aktiviteter. Her finnes ingen biltrafikk, all transport skjer til fots eller med små golfbiler. Dere bor rett ved Catseye Beach, som er øyas mest populære strand.

 Besøk en av verdens fineste strender, Whitehaven Beach.Besøk en av verdens fineste strender, Whitehaven Beach. Foto: Tourism Queensland  

Vi har inkludert en ettermiddagstur blant Whitsundaysøyene der høydepunktet er et besøk på en av verdens fineste strender, Whitehaven Beach. Fotoapparatet kommer garantert til å gå varmt, så sjekk at du har godt med plass på minnekortet. Her er sanden kritthvit, og knirker når du går i den. Slapp av på stranden eller ta en svømmetur i det turkisblå vannet.

 Du har to dager på å utforske livet under vann på Hardy Reef.Du har to dager på å utforske livet under vann på Hardy Reef. 

Dagen etter går turen ut på den ytre delen av Great Barrier Reef. Om bord på en hurtiggående katamaran setter dere kursen mot Hardy Reef. Her legger båten til en fastankret plattform, og hele dagen kan dere snorkle, dykke (ekstra kostnad), bli med på en helikoptertur over revet (ekstra kostnad), ta en tur i en glassbunnbåt eller høre eksperter snakke om revet og livet under vann.

 Nyt solnedgangen ute på revet. En eksklusiv opplevelse! Nyt solnedgangen ute på revet. En eksklusiv opplevelse! Foto: Russ Benning 

På ettermiddagen returnerer katamaranen tilbake til Whitsundays, og det er kun dere og noen få andre gjester som blir igjen på plattformen ute på revet. Se livet under vann forandre seg etter hvert som solen går ned. Natten tilbringes under stjernehimmelen i en swag, som er en slags tykk sovepose. En magisk opplevelse!

Neste dag har dere en ny dag til å utforske revet, før dere returnerer tilbake til Hamilton Island der dere har en siste natt. En frokost, to lunsjer og en middag er inkludert i oppholdet på Hardy Reef.

 

Mission Beach

Fra Hamilton Island flyr dere videre til Cairns. Ved ankomst blir dere kjørt til Mission Beach, som ligger to timer sør for Cairns. Mission Beach har en av de korteste veiene ut til Great Barrier Reef. Vi har inkludert en dagstur til Dunk Island, der dere i løpet av dagen kan snorkle på tre ulike steder på revet utenfor Dunk. Er du glad i fart og spenning, kan du ta et fallskjermhopp over Mission Beach og lande på stranden (ikke inkludert). En spektakulær måte å se revet på!

Se det store utvalget av opplevelser du kan ha på Mission Beach i denne filmen:

Castaways Resort & Spa Mission Beach - "Paradise Awaits You" from Crux Productions on Vimeo.

 

Port Douglas

Fra Mission Beach blir dere kjørt til den koselige feriebyen Port Douglas, som ligger ca. en times kjøring nord for Cairns. Her tilbringer dere 4 netter, noe som er godt med tid til å utforske byens strand, Four Mile Beach, og de mange gode restaurantene.

 Reisen inkluderer noen dager i den hyggelige feriebyen Port Douglas.Reisen inkluderer noen dager i den hyggelige feriebyen Port Douglas. Foto: Darren Jew 

Port Douglas ligger i det tropiske nord, like ved Daintree Rainforest som er verdens eldste regnskog. Vi har inkludert en dagstur som tar dere med inn i regnskogen der dere får lære om den aboriginske kulturen, hva slags dyr og planter de lever av og hvordan de jakter. En svært populær og interessant dag.

 En spennede dagstur til Daintree Rainforest.En spennede dagstur til Daintree Rainforest. Foto James Fisher/Tourism Australia 

Neste dag går turen ut til Agincourt Ribbon Reef. Dette er siste sjanse på turen til å utforske det fantastiske livet under vann på Great Barrier Reef. I løpet av dagen besøker dere tre ulike steder på revet, og mellom øktene i vannet blir dere servert lunsj og kan delta på presentasjoner om korallrevet.

 Dagsturen fra Port Douglas ut til Agincourt Reef er siste sjanse til å snorkle på Great Barrier Reef.Dagsturen fra Port Douglas ut til Agincourt Reef er siste sjanse til å snorkle på Great Barrier Reef.

 

Sydney

Fra Port Douglas blir dere kjørt tilbake til flyplassen i Cairns, før dere går om bord i flyet som tar dere til Sydney. Et besøk i Australia er ikke komplett uten et besøk i denne verdenskjente storbyen, som ligger vakkert plassert ved Sydney havn.

 Tilbring de siste dagene før hjemreise i Sydney. Tilbring de siste dagene før hjemreise i Sydney. Foto: Brian Raisbeck 

I løpet av dagene her har dere tid til å besøke de kjente attraksjonene i byen, som f.eks. Sydney Opera House og Bondi Beach. Dette er siste stopp på reisen, og fra Sydney flyr dere tilbake til Norge via Dubai.

 


 

Reisefakta

Standard: priskategori 4

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 37.800

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo-Australia t/r i økonomiklasse med Emirates
 • Innenlandsfly Brisbane-Hamilton Island-Cairns-Sydney
 • Flyskatter og avgifter
 • 2 netter i Brisbane
 • 3 netter på Hamilton Island
 • Halvdagscruise blant øyene i Whitsundays inkludert Whitehaven Beach
 • 2 dager/1 natt Reefsleep i swag på Hardy Reef inkl. snorkling
 • Privat transfer mellom Cairns-Mission Beach-Port Douglas-Cairns
 • 3 netter på Mission Beach
 • Dagstur til Dunk Island inkl. snorkling
 • 4 netter i Port Douglas
 • Dagstur til Daintree Rainforest
 • Dagstur til Agincourt Ribbon Reef inkl. snorkling
 • 3 netter i Sydney
 • Visum til Australia

Reisen kan utvides eller justeres etter deres ønsker.  

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: 55715


instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser