Det aller beste av Australia

Varighet: 17 dager

Park Hyatt Sydney har fantastisk beliggenhet ved operahuset og Sydney Harbour Bridge.Park Hyatt Sydney har en fantastisk beliggenhet ved operahuset og Sydney Harbour Bridge.


Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Businessklasse med Emirates.Businessklasse med Emirates.Forslaget er lagt opp med tanke på å inkludere ikke bare de beste resortene i Australia, men samtidig noen av de mest fascinerende og interessante stedene, som Kangaroo Island, Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Dette vil uten tvil gjøre ferien til et minne for livet.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Emirates via Dubai til Adelaide. Inkludert i business og first-billetten er sjåførservice til flyplassen om man bor innenfor en radius på 60km fra Oslo Lufthavn, samt transfer til hotellet ved ankomst Adelaide.

I Adelaide tar dere inn på Mayfair Hotel, som er et 5-stjerners hotell nært til både restauranter og severdigheter. Benytte de første dagene til å bli kjent i byen. Inkludert i pakken er også en heldagsutflukt til berømte Barossa, for å smake på australske viner i verdensklasse.

Southern Ocean Lodge har en fascinerende beliggenhet helt ute ved havet.Southern Ocean Lodge har en fascinerende beliggenhet helt ute ved havet.


Etter et par dager settes kursen mot Kangaroo Island. Her bor dere i 2 netter på det eksklusive Southern Ocean Lodge. Dette fantastiske resortet har en fascinerende beliggenhet helt ytterst på noen klipper med en imponerende utsikt over havet.

Det er et omfattende nett av stier i området og på noen minutter er man nede ved stranden. Resortet arrangerer turer rundt om på øya hvor man får se koalaer, kenguruer, wallabyer, sel, sjøløver og - om man er heldig - hvaler.

Bo i et luksustelt på Longitude 131.Bo i et luksustelt på Longitude 131.


Fra Kangaroo Island returnerer dere tilbake til Adelaide, hvor dere har en overnatting. Deretter går turen videre til Uluru (Ayers Rock), som er et av de store høydepunktene på denne reisen. På en flat, rød slette midt i ørkenen ligger denne 600 millioner år gamle kjempesteinen, 348 meter høy og 9,4 kilometer i omkrets. Den og de 36 små runde fjellene Kata Tjuta (også kjent som The Olgas) har i over 20.000 år vært hellige steder for aboriginene.

Dere bor på eksklusive Longitude 131, som ligger inne i Uluru - Kata Tjuta National Park, og som bare har plass til 30 gjester. Nyt freden og stillheten i et av de 15 luksuriøse teltene, plassert i sanddynene like ved kjempemonolitten.

 

Nyt dagene på Lizard Island på en av øyas 24 øde sandstrender.Nyt dagene på noen av Lizard Islands 24 øde sandstrender.


Etter noen dager i den røde ørkenen settes kursen for et annet av Australias naturskapte underverk - Great Barrier Reef. Her bor dere 1 natt i Cairns før et småfly tar dere ut til vakre Lizard Island. Øya har kun plass til 80 gjester, og tilbyr det ypperste av både komfort og mat. Finn deg en plass på en av de 24 øde sandstrendene, eller benytt deg av de mange aktivitetstilbudene.

Mest spesielt er selvsagt livet under vann, og på Lizard Island kan du både snorkle og dykke for å se de mange fargerike fiskene og korallene – kanskje treffer du også på en av de store skilpaddene!

 

Tilbring de siste dagene i vakre Sydney.Tilbring de siste dagene i vakre Sydney.


Siste stopp på reisen er storbyen Sydney, hvor dere bor på Park Hyatt Sydney, et fasjonabelt hotell med kanskje den aller beste beliggenheten i hele Sydney. Fra hotellet har man fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour. Gå på en forestilling i operahuset, besøk en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av.

Etter oppholdet i Sydney går reisen hjem igjen via Dubai til Oslo. Emirates sjåførservice kjører deg helt hjem igjen ved ankomst Oslo hvis du flyr på business eller first class (innenfor en radius på 60km).Reisefakta

kart

Standard: priskategori 5

Pris per person når to reiser sammen på økonomiklasse:
fra kr. 110.000

Pris per person når to reiser sammen på businessklasse:
fra kr. 138.000

Pris per person når to reiser sammen på first class:
fra kr. 157.000

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Emirates
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Adelaide-Ayers Rock-Cairns-Sydney
 • Flyreise Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flyreise Cairns-Lizard Island t/r
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 3 netter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Vintur - Best of Barossa
 • 2 netter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island
 • 2 netter på Longitude 131 i Ayers Rock
 • 1 natt på Shangri-La Hotel The Marina Cairns
 • 3 netter på Lizard Island Resort
 • 3 netter på Park Hyatt i Sydney
 • Mange måltider og utflukter er inkludert
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Dubai tillatt i begge retninger.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: 57771


Klikk for å se video fra Southern Ocean Lodge og Kangaroo Island:

Klikk for å se video fra Longitude 131 og Uluru:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser