Sunshine Coast - solskinnskysten

På Sunshine Coast ligger badebyene på rekke og rad.

Kyststrekningen mellom Brisbane og Noosa kalles Sunshine Coast - solskinnskysten. Her ligger små badebyer på rekke og rad, alle med flotte strender for surfing og bading. Innenfor kysten ligger flere interessante nasjonalparker.

Ta også en tur innom dyreparken Australia Zoo, som fortsatt drives av den avdøde “krokodillejegeren” Steve Irwins familie. Lær mer om det australske dyrelivet, med alt fra slanger og krokodiller til koalaer, kenguruer og wombats.

Noosa passer bra for barn.Noosa
Noosa er kanskje den mest sjarmerende byen på Sunshine Coast. Som resten av området er dette et populært sted for både venner, par og familier, og de mange tilreisende søker sol, strand og badeliv. De fleste besøker byen på grunn av den fine stranden, for å handle i de flotte butikkene, og for å spise på en av byens mange spennende restauranter. Noosa er uten tvil en by med sin egen spesielle atmosfære og et reisemål vi gjerne anbefaler!


Video fra Sunshine Coast:


Dagsturer og utflukter

Under er et utvalg av utflukter i og rundt Sunshine Coast. Ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om hva vi kan tilby i området, har spesielle interesser eller ønsker å bestille.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Noosa Everglades River Cruise

Båttur i Noosa Everglades

Bli med på en båttur på elvesystemet Noosa Everglades, der man kommer tett på villmarken og dyrelivet.

Se og opplev de fantastiske innsjøene og våtmarksområdene på vei til Noosa Everglades rolige farvann. På Harrys Hut serveres en barbeque lunsj, som er inkludert. For de som vil ta en svømmetur er det anledning til dette, husk å ta med badetøy.

Prisklasse: priskategori 1

Fraser Day Tour

fraser island day tour sid 30

En heldagstur til Fraser Island der man får se alt verdens største sandøy har å by på. Fra Noosa går turen via Cooloola National Park og vakre sandstrender til Inskip Point der dere tar båten til Fraser Island. Se den berømte Seventy Five Mile Beach, opplev regnskogen og ta et forfriskende bad i den nydelige innsjøen McKenzie.

Barbeque lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 2

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser