Hamilton Island Resort

Hamilton Island er en de 74 øyparadisene som utgjør the Whitsundays, og er på mange måter den ultimate Great Barrier Reef opplevelsen. Øy-gruppens største resort er Hamilton Island Resort som har et stort og variert aktivitetstilbud.

Hamilton Island har et stort aktivitetstilbud.

Det er lett å komme til Hamilton Island, man kan f.eks. fly inn fra alle større byer i Australia eller ta båten fra Airlie Beach. Klimaet på øya er tropisk hele året rundt og her hersker en avslappet atmosfære. I tillegg til det flotte været på Hamilton Island, finner du krystallklart vann, lange hvite sandstrender, fantastiske korallrev, en utrolg flora og fauna, god mat og drikke, og utallige aktiviteter. Og ønsker du litt variasjon kan du bli med på dagsturer til korallrevet eller den berømte Whitehaven Beach, ofte omtalt som den vakreste og hviteste stranden i verden.

Nyt hverandre og omgivelsene på Hamilton Island.Resortet har et stort og omfattende aktivitetstilbud, selvsagt med fokus på det krystallklare vannet - fra adrenalinpregede aktiviteter som vannski, jet-ski, og seiling med katamaran til mer rolige aktiviteter som snorkling, fisking og golf. Her er noe for en hver smak. Ønsker du en ekstra spesiell opplevelse, kan en tur med seilbåt mellom øyene i the Whitsundays være et godt alternativ. De mange fredede koralløyene byr på utrolige seile- og undervannsopplevelser. Å svømme med havskillpadder, grile i solnedgang og spille gitar på dekk i måneskinn er noen av minnene du kan sitte igjen med etter en slik seiltur. Mange som har prøvd omtaler dette som noe av de aller beste de gjorde under sitt opphold i Australia.

På Hamilton Island finnes ikke mindre enn 10 restauranter, seks svømmebasseng, mange butikker og en rekke fine turstier. Med et slikt utvalg av restauranter er man nærmeste garantert å finne noe for en hver smak.

Standard: priskategori 3

 

Kontakt oss for mer informasjon og priser

 


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser