Northern Territory og dets severdigheter

Naturopplevelser med hotellovernatting

109849-3Gunlom i Kakadu National Park. Foto: Tourism NT

Dette reiseforslaget inneholder det som mange førstegangsbesøkende til Northern Territory ønsker å oppleve som for eksempel Kakadu National Park og Ayers Rock. Reisen kan avsluttes med noen dager i storbyen Sydney med fokus på dyrelivet og naturen.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å ha tilknytning fra andre byer i Norge etter avtale.

Dere flyr via Singapore til Darwin hvor dere sjekker inn ved byens eneste hotell ved stranden. Darwin er en spennende by med et stort kulturelt mangfold og er det perfekte utgangspunktet for å utforske den nordligste regionen i landet.

108930-3Klippemalerier på Mount Borradaile i Arnhem Land. Foto: Tourism NT

Etter å ha utforsket byen i noen dager på egen hånd blir dere hentet på hotellet for en 3 dagers guidet tur i 4WD biler til Arnhem Land og Kakadu National Park. Her oppe i de tropiske nordre delene har klimaet skapt et variert og spennende landskap med tett regnskog, loddrette fjellvegger med brusende fossefall, lange elver og en fantastisk flora og fauna. Overalt finner man spor etter aboriginernes urgamle kultur og dere kommer blant annet til å få se flere velbevarte klippemalerier. Her kommer dere til og med tett på det australske dyrelivet – ikke minst det fantastiske fuglelivet og de fryktinngytende krokodillene. Dere overnatter på hotell.

109030-4Uluru. Foto: Tourism NT

Vel tilbake i Darwin har dere en overnatting på hotell før dere tar toget The Ghan, til Alice Springs i Australias senter. Togreisen er 1460 km og tar et døgn. Etter en natt i Alice Springs blir dere med på en 3 dagers rundtur til Kings Canyon og Ayers Rock hvor dere får oppleve det beste av Australias røde kjerne. Det tørre ørkenområdet midt i Australia er et unikt område med den mest fargerike og urørte natur du kan tenke deg. Her blandes rød ørkensand, grønne busker og en skyfri blå himmel med underlige bergformasjoner – det er helt enkelt ubeskrivelig. Turen inkluderer til og med et besøk til Kata Tjuta hvor dere får se solnedgang og soloppgang ved den mektige klippen Uluru. Dere overnatter på hotell.

Etter endt tur fortsetter dere videre med fly til Sydney. I Sydney sjekker dere inn på et sentralt beliggende hotell med gangavstand til Sydney Operahouse, Circular Quay, shopping og Darling Harbour. Opplev denne vakre og fantastisk byen på egenhånd.

dnsw1383897 399 cSydney. Foto: Ethan Rohloff/Destination NSW

Vi har inkludert to heldagsturer som har fokus på Australias unike dyreliv. På heldagsturen med Wildlife in the Wild drar dere ut i den australske bushen og får oppleve kenguruer, koalaer, emuer og andre dyrearter på nært hold.

Blue Mountains er et populært fritidsområde for boende i Sydney. På denne dagsturen får du oppleve den vakre naturen til fots og har mulighet til å oppleve det unike dyrelivet.

Dere reiser hjem via Singapore til Oslo.

dnsw1086543 cMt. Hay i Blue Mountains. Foto: Chris Jones/Destination NSW


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 41.000

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r Australia i økonomiklasse
 • Flyskatter og oljetillegg
 • 2 netter på Skycity Hotel i Darwin
 • 3 dager/2 netter guidet rundtur, ”Kakadu and Arnhem Land”, med AAT Kings /noen måltider er inkludert)
 • 1 natt på Skycity Hotel i Darwin
 • The Ghan; togreise Darwin – Alice Springs
 • 1 natt på Chifley Alice Springs Resort
 • 3 dager/2netter guidet rundtur, ”Kings Canyon and Ayers Rock Explorer” med AAT Kings
 • Innenriksfly Ayers Rock – Sydney
 • 4 netter på Harbour Rocks Hotel i Sydney
 • Heldagstur ”Wildlife in the Wild” inkl. middag
 • Heldagstur, “Blue Mountains Bushwalk” inkl. middag

Reisen kan utvides og forlenges. Kontakt oss for mer informasjon..

Turkode: 36014


instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser