Nord og Sør i Australia

17 dager i South Australia og Queensland

barossa 4Barossa Valley. Foto: SATC

I dette reiseforslaget kjører dere mye selv i South Australia, hvor dere får sett noe av det beste delstaten kan tilby, før turen avsluttes med noen dager i tropiske områder ved Barriererevet. Alt i alt noen av de flotteste naturområdene som Australia har å by på.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale.

Fra London flyr dere via Singapore til Adelaide, hvor dere tar inn på et 4-stjerners leilighetshotell sentralt i byen. Benytt de første dagene til å gjøre dere kjent i hovedstaden i South Australia - mest kjent for sine store musikk- og kunst-festivaler.

0008625Adelaide er en vakker by som er kjent for sine mange arrangementer og feiringer. Foto: SATC

Etter et par dager i Adelaide henter dere leiebilen for en ferdig opplagt oppdagelsesferd i South Australia. Første stopp er Kangaroo Island, øya litt sør for Adelaide hvor man har klart å beholde mye av Australias opprinnelige flora og fauna. Flere av dyreartene på Kangaroo Island er nærmest utryddet på fastlandet. Et av disse er den lille wallabyen og man anslår at det er rundt regnet 1 million av denne "mini-kenguruen" på øya. I tillegg finnes det over 30.000 koalaer på Kangaroo Island, og man er nærmest garantert å se disse og dyrearten som har gitt øya navn - kenguruen.

21371 364Kangaroo Island har en unik og spektakulær natur og har beholdt mye av Australias opprinnelige flora og fauna. Foto: Adam Taylor/Tourism Australia

Bruk tre dager på å utforske denne fascinerende øya før turen går tilbake til fastlandet og Victoria Harbour. Stopp en dag ved denne flotte kystbyen før dere setter kursen for det verdenskjente vinområdet Barossa Valley. Ta den tiden dere trenger og nyt det flotte landskapet. eller ta guidet tur på vinfabrikken Penfolds hvor du kan lage din egen vin.

108843-634Great Barrier Reef. Foto: Tourism Queensland

Etter to dager settes kursen tilbake til Adelaide hvor dere leverer bilen og setter dere på flyet til Cairns i det tropiske nord, inngangsporten til et av verdens naturskapte underverk - Great Barrier Reef. Her finnes mer enn 1.500 fiskearter i de mest utrolige farger, og 350 ulike typer av koraller. Revet er et yndet må for de fleste turister, selv for dem som ønsker å se undervannsverdenen trygt plassert om bord i en båt gjennom en glassbunn. En dagstur til revet er inkludert i prisen.

Dere returnerer hjem fra Cairns via Singapore og London til Oslo.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 26.000

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 3 netter på Oaks Horizon Hotel i Adelaide
  • 6 dager leiebil, inkl. billett med ferje til Kangaroo Island
  • 2 netter på Ozone Hotel på Kangaroo Island
  • 1 natt på Comfort Inn Colonial i Victoria Harbour
  • 2 netter på Novotel Barossa Valley
  • 3 netter på Mantra Heritage i Port Douglas
  • Heldagstur til Great Barrier Reef, inkl. lunsj
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Singapore tillatt i begge retninger. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for å se større bilder:


Klikk for å se video fra Barossa Valley:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser