Gullkysten

gullkysten s 02

Ikke alle ønsker å reise rundt fra sted til sted når de reiser til Australia, noen ønsker kvalitetstid, tid til å ta det rolig store deler av ferien og bare nyte vakre omgivelser. Dette reiseforslaget er satt opp for dere, samtidig holder man kostnadene nede og får en fin opplevelse i Australia.

Gullkysten ligger helt sør i staten Queensland og ligger i den sub tropiske delen av Australia. Dette er etter hvert blitt et av de mest kommersielle områdene av Australia hvor mange velger å feriere. Dette med god grunn, her finnes vakre strender rett utenfor døren på hotellet, et godt utvalg av restauranter og aktivitetsparker og klimaet er behagelig året rundt.

Reiseforslaget inkluderer flyreisen t/r Brisbane, 14 dager med leiebil og 14 dager med hotell i Surfers Paradise ved Gold Coast, en time sør for Brisbane. Totalt med flyreisen trenger man 17 dager.

Med leiebil for hele perioden står man fritt til å ta noen dagsturer fra sin base i Surfers Paradis. En trenger ikke kjøre mer enn en time så er man i nasjonalparken Lamington. Dette er en regnskog hvor plante- og dyrelivet vil imponere de fleste. En annen dag kan turen legges nordover et par timer til Australia Zoo. Parken ble opprettet av legendariske Steve Irwin og fortjener et besøk!.

Etter et par uker opphold returnerer hjem fra Brisbane.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 17.800

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 14 dager leiebil fra Brisbane
  • 14 netter på Island Beach Resort på Gold Coast
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i begge retninger tillatt. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av Gold Coast:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser