Langs kysten av Queensland

kingfisher s 07

Lange hvite strender, vandreturer gjennom gammel regnskog og snorkling på verdens største rev. I dette reiseforslaget har vi kombinert en uke i det tropiske nord med to uker i bobil langs kysten av solskinnsstaten Queensland fra Cairns til Brisbane.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr man via Hong Kong til Cairns, hvor dere drar litt nordover for å ta inn på et sjarmerende leilighetshotell sentralt i Port Douglas.

Port Douglas var tidligere en fiskelandsby. I dag er det først og fremst en turistby, en av de største nord i Queensland. Dette skyldes nærheten til Great Barrier Reef, regnskogen og et veldig bra klima hele året. I tillegg finnes det mange restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger fra Queensland. Port Douglas er et glimrende utgangspunkt når nærområdet skal utforskes.

Etter 4 dager i Port Douglas drar dere tilbake til Cairns for ytterligere 3 netter. Cairns er en litt mer livlig by med flere restauranter og mer uteliv. Både Port Douglas og Cairns er det en rekke operatører som tilbyr dagsturer til Great Barrier Reef, noe man absolutt bør få med seg når man er i området. Man bør heller ikke gå glipp av en tur inn i regnskogen.

Etter en uke på hotell er det bobil de neste 13 dagene som gjelder. Strekningen fra Cairns i nord til Brisbane i sør er på ca. 200 mil, og opplevelsene står i kø. Her finnes utallige koselige landsbyer langs kysten, de vakreste strendene man kan forestille seg, en rekke små øyer man bør besøke og regnskoger med et imponerende dyreliv. Kjør i eget tempo og stopp når dere vil. Vil dere oppleve noe ekstra spesielt kan dere velge å kjøre via innlandet deler av ruten og oppleve den virkelige outbacken.

Ved ankomst Brisbane leveres bobilen og dere tar inn på et 4-stjerners leilighetshotell sentralt i byen. Bruk de siste dagene til å utforske Australias tredje største by før returen til Norge.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 25.600

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 4 netter på Villa San Michele i Port Douglas
  • 3 netter på Mercure Hotel Harbourside i Cairns
  • 14 dager / 13 netter i bobil fra Cairns til Brisbane
  • 2 netter på Rendezvous Hotel i Brisbane
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Hong Kong tillatt i begge retninger. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av Whitsunday Islands:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser