Den store opplevelsen - Sydney til Brisbane

angsana s 03

Dette reiseforslaget dekker den vakre kyststripen mellom Sydney og Brisbane på østkysten av Australia, og er et forslag tilpasset de som besøker landet for første gang.

De 100 milene fra Sydney til Brisbane langs kysten er uten tvil en stor opplevelse om man tar seg tid til å stoppe underveis, og det er nettopp det dette reiseforslaget tar høyde for. Her ligger mange byer og tettsteder som kan skryte over noen fantastiske hvite strender så langt øyet kan se. I tillegg til vakre kystbyer som Port Stephens og Byron Bay vil en få innblikk i den imponerende "Outbacken" og dyrelivet på steder som Hunter Valley og Lamington. Alle overnattingsstedene har vi selv besøkt og kan derfor trygt anbefale. Reiseforslaget sikrer en unik opplevelse av Australia og vi tror det vil få deg til å legge planer for neste tur "down under".

Det hele starter med 3 overnattinger i Sydney på et sentralt og veldig bra hotell. Dette sikrer en glimrende opplevelse av byen og dets fasiliteter og severdigheter. Etter å ha utforsket storbyen henter dere ut en leiebil og setter kursen nordover langs kysten. Første stopp er vindistriktet Hunter Valley, og som de fleste vingårder tilbyr resortet både vinsmaking og guidete turer. Men husk at Hunter Valley er med enn bare vin - det er et fantastisk naturområde med et spennende dyreliv.

Turen går så videre helt ute med kysten, med stopp i Port Stephens, Port Maquarie og Byron Bay. Dette er alle små sjarmerende kystbyer med flotte strender, koselige kafeer, små butikker og gallerier. Etter noen dager langs kysten settes kursen innover i landet igjen, til den flotte nasjonalparken Lamington. Dette er et område med regnskog, vakre fjell og et omfattende nett av vandreruter. En av de mest kjente turene bringer en over tretoppene når en følger stien inn på en hengebro som henger 15 meter over bakken. En unik mulighet for å betrakte fuglelivet som en finner her.

Siste stopp er Surfers Paradise på gullkysten. Det først og fremst sol og bading som lokker de fleste til Gold Coast, men det finnes også et imponerende utvalg av restauranter, diskoteker, barer og aktivitetsparker som Sea World, Dreamworld og Movie World. Her finnes noen fantastiske strender og det subtropiske klimaet er bra året gjennom.

Turen avsluttes i Brisbane hvor dere leverer tilbake leiebilen før hjemreisen.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 23.600

Prisen inkluderer:

 • All flytransport i økonomiklasse iht. program
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 14 dager leiebil fra Sydney til Brisbane
 • 3 netter på Adina Apartment Hotel i Sydney
 • 2 netter på Hunter Resort i Hunter Valley
 • 2 netter på Peppers Anchorage i Port Stephens
 • 2 netter på Rydges i Port Maquarie
 • 2 netter på Lord Byron Resort i Byron Bay
 • 2 netter på O'Reilly's Rainforest Retreat i Lamington National Park
 • 3 netter på Crown Towers Resort i Surfers Paradise
 • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Abu Dhabi tillatt i begge retninger. Kontakt oss for mer informasjon.

 


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av Port Maquarie:

 

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser