Fra Sydney til Cairns i bobil

024371-634Foto: Tourism and Events Queensland

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney til Cairns i det tropiske nord står opplevelsene i kø. Dette reiseforslaget består av to uker i bobil.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale.

Fra London flyr dere via en storby i Asia til Sydney, hvor dere henter ut bobilen på flyplassen. Alternativt, og mot tillegg i prisen, kan dere velge å bruke noen dager i Sydney før dere drar ut på landeveien.

Sydney har mye å by på, og man må nesten bruke noen dager for å få med seg operahuset, den botaniske hagen m.m. Vi anbefaler også et cruise i det store havnebassenget og en tur til vakre Blue Mountains.

dnsw1383865 399 cSydney havn. Foto: Ethan Rohloff/Destination NSW

Det er inkludert en grei bobil for to personer. De aller beste betingelsene er inkludert, så man slipper å betale noe ekstra når man henter den ut. Det er ingen egenandel ved skade, gratis for ekstra sjåfør og fri kilometer. Man betaler bare for drivstoffet. Så her er det bare å sette seg bak rattet og komme seg ut på veien for å utforske Australia.

106609-634Det finnes utallige deilige steder å stoppe på vei fra Sydney til Cairns, som her i Bundaberg. Foto: Tourism and Events Queensland

Det finnes utallige koselige landsbyer langs kysten, de vakreste strendene man kan forestille seg, en rekke små øyer man bør besøke og regnskoger med et imponerende dyreliv. Kjør i eget tempo og stopp når dere vil. Vil dere oppleve noe ekstra spesielt kan dere velge å kjøre via innlandet deler av ruten og oppleve den virkelige outbacken.

Ved ankomst Cairns leveres bobilen og dere returnerer til Norge via Brisbane.

100064-635Cairns Esplanade og lagunen. Foto: Tourism and Events Queensland


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 16.800

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r Australia
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 14 dager / 13 netter i bobil fra Sydney til Cairns
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides.Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video av Whitsunday Islands:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser