Fra Sydney til Gold Coast i bobil

12 dager med bobil i New South Wales og Queensland

s80 bobil

Langs kyststrekningen fra storbyen Sydney via Gold Coast til Brisbane står opplevelsene i kø. I dette reiseforslaget henter man ut bobilen ved ankomst Sydney og leverer denne i Brisbane før hjemreise.

De 100 milene fra Sydney til Brisbane langs kysten er uten tvil en stor opplevelse om man tar seg tid til å stoppe underveis, og det er nettopp det dette reiseforslaget tar høyde for. Her ligger mange byer og tettsteder som kan skryte over noen fantastiske hvite strender så langt øyet kan se. I tillegg til vakre kystbyer som Port Stevens og Byron Bay vil en få innblikk i den imponerende "Outbacken" og dyrelivet på steder som Hunter Valley og Lamington. Alle overnattingsstedene har vi selv besøkt og kan derfor trygt anbefale. Reiseforslaget sikrer en unik opplevelse av Australia og vi tror det vil få deg til å legge planer for neste tur "down under".

Turen starter i Oslo, og man flyr via London og Hong Kong til Sydney. Ved ankomst Sydney henter man ut bobilen som har plass for to personer. De aller beste betingelsene er inkludert, så man slipper å betale noe ekstra når man henter den ut. Det er ingen egenandel ved skade, gratis for ekstra sjåfør og fri kilometer. Man betaler bare for drivstoffet. Så her er det bare å sette seg bak rattet og komme seg ut på veien for å utforske Australia. Her finnes utallige koselige landsbyer langs kysten, vakre strender og et imponerende dyreliv. Kjør i eget tempo og stopp når dere vil. Vil dere oppleve noe ekstra spesielt kan dere velge å kjøre via innlandet deler av ruten og oppleve den virkelige outbacken.

Ved ankomst Brisbane leveres bobilen før dere setter dere på flyet tilbake til Norge.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 13.900

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r Australia med Cathay Pacific
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 12 dager / 11 netter i bobil fra Sydney til Brisbane

Reisen kan utvides. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av Gold Coast:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser