Adelaide i kombinasjon med naturopplevelser i Northern Territory

South Australia og Northern Territory

110219-4Gunlom i Kakadu nasjonalpark. Foto: Peter Eve/Tourism NT

Denne reisen tar deg fra sør til nord til sør og har fokus på naturopplevelser, aboriginsk kultur og livets goder som besøk i det velkjente vindistriktet Barossa Valley.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å starte i andre byer i Norge etter avtale.

Dere flyr via Dubai til Adelaide hvor dere tar inn på et sentralt beliggende hotell med gangavstand til shopping og restauranter. Dere har et par dager på å utforske Adelaide på egen hånd, men vi har inkludert en dagstur til Barossa Valley som er et av Australias mest kjente vinområder.

0007356Victoria Square i Adelaide: Foto: Adam Bruzzone/SATC

Etter et par dager i Adelaide flyr dere til Alice Springs, den lille byen midt i Australia. Her finnes det mange gallerier med aborginsk kunst. I Alice Springs finnes også blant annet School of the Air og Flying Doctors.

Etter en natt i Alice Springs blir du med på en 3-dagers guidet campingtur hvor du får oppleve det beste av Australias røde sentrum. Det tørre røde ørkenområdet midt i Australia er et unikt område med den mest fargerike og urørte naturen du kan tenke deg. Her blandes rød ørkensand, grønne busker og en klarblå himmel med merkelige fjellformasjoner - det er helt ubeskrivelig.

111007-4Uluru er et av høydepunktene i Australias røde sentrum. Foto: Tourism NT

Turen inkluderer til og med et besøk til Kata Tjuta, Kings Canyon samt solnedgang og soloppgang ved den mektige klippen Uluru. Tilbake i Alice Springs har dere en overnatting før dere flyr til Darwin.

Darwin er en spennende by med et stort kulturelt mangfold og er det perfekte utgangspunktet for å utforske den nordligste delen av landet.

102416-3Darwin er en spennende by med stort kulturelt mangfold. Her fra Mindil Beach Markets. Foto: Peter Eve/Tourism NT

Etter dere har hvilt ut en natt på hotell i Darwin blir dere hentet på hotellet for en 3-dagers guidet campingtur til nasjonalparkene Kakadu og Litchfield. Her oppe i de tropiske nordlige delene har klimaet skapt et variert og spennende landskap med tett regnskog, loddrette fjellvegger med brusende fosser, lange elver og en fantastisk flora og fauna. Overalt finner man spor etter aborginernes urgamle kultur og dere kommer til å se flere velbevarte klippemalerier. Her får dere også oppleve det australske dyrelivet på nært hold – ikke minst det fantastiske fuglelivet og de skrekkinngytende krokodillene.

Reisen avsluttes med en siste natt på hotell i Darwin før dere flyr tilbake til Oslo via Dubai.


Reisefakta

Pris per person når to reisen sammen: fra 27.000 kr

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r i økonomiklasse
 • Flyskatter og oljetillegg
 • 3 netter på BreakFree Adelaide
 • Heldagstur: Best of Barossa, inkl lunsj og vinsmaking
 • Innenriksfly Adelaide-Alice Springs
 • 1 natt på Aurora Alice Springs
 • 3 dager/2 netter guidet rundtur, ”Goanna Dreaming Red Centre Safari” til Ayers Rock og Kings Canyon inkl de fleste måltider.
 • 1 natt på Aurora Alice Springs
 • Innenriksfly Alice Springs-Darwin
 • 1 natt på Mirambeena Resort i Darwin
 • 3 dager/2netter guidet rundtur, ”Dragonfly Dreaming Top End Safari” til Kakadu og Litchfield inkl de fleste måltider.
 • 1 natt på Mirambeena Resort i Darwin

Reisen kan utvides og forlenges.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: o/37947

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser