Opplev det virkelige Australia

ReiselivPlanlegger du å reise til Australia? Reis til Northern Territory, South Australia og Victoria og opplev det virkelige Australia.

For å gjøre planleggingen din lettere, har vi satt sammen noen reiseforslag hvor vi kombinerer delstatene Victoria, South Australia og Northern Territory så du får oppleve det vi anser for å være det virkelige Australia. Les mer om forslagene som annonseres ved å klikke på lenkene under.

 

Startpakke
South Australia og Victoria i bobil (14 dager)

Maui campervan

Australia er et land som er utmerket å reise rundt i med bobil. Veiene er bra og campingplassene minner mest om resorter med basseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert bobil fra Melbourne til Adelaide med noen dager på hotell.Reisen kan utvides.

Pris per person når to reiser sammen: fra 15.500 kr

Les mer...

Northern Territory og Victoria
Storby, bobil, og naturopplevelser (14 dager)

Kata Tjuta

I dette reiseforslaget har vi satt sammen naturopplevelser, safaristyle, i Northern Territory med noen dager i Melbourne med fokus på dyrelivet. Reisen avsluttes med at dere på egen hånd opplever alt Victoria har å by på i en bobil.Reisen kan utvides.

Pris per person når to reiser sammen: fra 23.000 kr

Les mer...

South Australia og Northern Territory
Adelaide i kombinasjon med naturopplevelser i Northern Territory (14 dager)

Barossa Valley

Denne reisen tar deg fra sør til nord og har fokus på naturopplevelser, aboriginsk kultur og livets goder som besøk i det velkjente vindistriktet Barossa Valley.

Pris per person når to reiser sammen: fra 27.000 kr

Les mer...

Victoria, South Australia og Northern Territory
Eventyr i 3 delstater (21 dager)

Twelve Apostles

I delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme nærmere på det unike dyrelivet enn i andre deler av landet. I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen: fra 33.000 kr

Les mer...

South Australia, Northern Territory, Victoria
Opplev det beste av Victoria, South Australia og Northern Territory (21 dager)

Wallaby

Opplev det beste i delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory.I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin

Pris per person når to rreiser sammen: från 32.000 kr

Les mer...

Vi har også satt sammen flere konkrete reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise til Australia og/eller New Zealand

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser