Phillip Island, Wilsons Promontory og historiske Walhalla

visionsofvictoria1380669 302Strandtur i Wilsons Promontory. Foto: Garry Moore

Delstaten Victoria har mye å by på. Først og fremst sitt unike dyreliv og sin vakre og varierende natur. Et område som ikke er så velkjent riktig enda er området sydøst for Melbourne med den mye omtalte og vakre nasjonalparken Wilsons Promontory National park.

Vi foreslår at du begynner med et par netter i Melbourne og utforsker byen før du leier en leiebil. Du forlater Melbourne og kjører mot Geelong, som ligger sydvest for Melbourne og er Victorias nest største by. Videre kjører du mot Ocean Grove. Her tar du ferjen over til Mornington Peninsula hvor du overnatter på One Four Nelson, som er et koselig lite hotell i nærheten av det glamorøse Sorrento og Portseas shopping og restauranter.

phillip island penguin paradePhillip Island Penguin Parade. Foto: Ken Stepnell

Dager etter fortsetter du reisen mot Phillip Island som er kjent for sitt unike dyreliv, spesielt de mange pingvinene som holder til der. I pakkeprisen har vi inkludert en spesiell opplevelse som kalles "Penguin Parade”. Hver dag ved solnedgang kommer hundre til tusen pingviner opp av havet og marsjerer langs stranden. Pakken inkluderer også overnatting på Holmwood Guesthouse, som ligger sentralt i Cowes med gangavstand til stranden og shopping.

Wilson Promontory National Park er Victorias mest omtalte nasjonalpark. Her går reisen i dag for er par dagers opplevelser av vill natur, imponerende strender og et rikt dyreliv. Det inkluderer to overnattinger på Limosa Rise, som ligger i nærheten av nasjonalparken. Her kan du virkelig koble av og nye den vakre utsikten ved Corner Inlet.

På veien tilbake mot Melbourne er det overnatting i den historiske gamle gullgruvebyen Walhalla, som kun har 20 innbyggere! Hotellet Walhalla Star Hotell ligger ved foten av Mount Baw, der man også kan stå på ski om vinteren.

visionsofvictoria1246579 302Skikjøring på Mount Baw. Foto: Gavin Hansford


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen (ekskl. fly fra Norge): fra 6.100 kr

Prisen inkluderer:

  • 2 netter på Vibe Savoy Hotell, Melbourne
  • 6 dager med leiebil
  • 1 natt på Best Western - One Four Nelson, Rye
  • 1 natt Holmwood Guesthouse, Philip Island
  • 2 Penguins Plus utflukt, Phillip Island
  • 2 netter på Limrosa Rise,ved Wilsons Promontory
  • 1 natt Walhalla's Star Hotel, Walhalla

Reisen kan forlenges.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser