Langs kysten av Western Australia

Med bobil i Australia

langs vestkysten s 11

Delstaten Western Australia er det perfekte målet for en tur i bobil. Bortsett fra området rundt Perth er staten tynt befolket, men her finnes de vakreste strender, spektakulære omgivelser, særegen natur og selvsagt et yrende dyreliv.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale.

004139-786Cottesloe Beach i Perth. Foto: Tourism Western Australia

Fra London flyr man via Hong Kong til Perth, hvor dere tar inn på et 3-stjerners hotell sentralt i byen. Bruk de første dagene til å bli kjent med byen før dere henter ut bobilen. Perth ligger naturskjønt til ved Swan River. Perth er også kanskje Australias reneste by, og så skinner solen nesten alltid der. Sentrum er lite og kompakt, og man kan gå til det meste. Klimaet er ideelt: En kort vinter med temperatur på rundt 18 grader, og en lang, tørr sommer med rundt 28 grader. Den lille havnebyen Fremantle må man også få med seg. Fantastisk sjarmerende og kjent for sine mange kafeer.

De neste to ukene er det en tur langs kysten i bobil som gjelder. Det er inkludert en stor bobil for to personer. De aller beste betingelsene er inkludert, så man slipper å betale noe ekstra når man henter den ut. Det er ingen egenandel ved skade, gratis for ekstra sjåfør og fri kilometer. Man betaler bare for drivstoffet. Så her er det bare å sette seg bak rattet og komme seg ut på veien for å utforske delstaten.

003031-786Pinnacles i Nambung nasjonalpark. Foto: Tourism Western Australia

Kysten nord for Perth er utrolig vakker. Besøk månelandskapet i Pinnacles Desert, hvor store steinstøtter reiser seg rett opp av den gule sanden, eller se de røde klippene i Kalbarri National Park. Ta turen innom Shell Beach, en av bare to strender i verden som kun består av bittesmå skjell, og stromatolittene i Harmelin Pool før dere ankommer verdensarvlistede Shark Bay og Monkey Mia. Se ville delfiner ta turen helt inn til stranden to ganger om dagen, eller bli med på et cruise med seilbåt og se mer av det unike livet under vann - delfiner, haier, sjøkuer m.m.

Man kan også velge å ta turen sørover langs kysten fra Perth, til vindistrikter Margaret River, eller innover i ørkenklandskapet til Kalgoorlie. Valget er deres og med bobil kan dere reise dit dere vil.

004299-786Exchange Hotel i Kalgoorlie. Foto: Tourism Western Australia


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 23.300

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 2 netter på Goodearth Hotel i Perth
  • 15 dager / 14 netter i bobil hentet og levert i Perth
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video fra Western Australia:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser