Hotell og resorter i Australia

Qualia er et av de flotte resortene i AustraliaDet finnes utalllige hotell og resorter rundt om i Australia, fra gode og rimelige hotell til eksklusive resorter med en håndfull rom på ellers øde øyer.

Noen dager på et flott resort er for mange det lille ekstra som gjør at ferieturen blir enda mer spesiell.

Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler rundt om i Australia. De fleste resortene ligger på østkysten og mange av dem er på øyer. Vi kan i tillegg tilby resorter i regnskogen og i outbacken, og for de naturinteresserte er det en fantastisk opplevelse å bo på disse. Eller hva med noen dager på et resort i fjellene - der kommer man ofte mye tettere på det unike dyrelivet i Australia enn noe annet sted.

Utvalget er stort og det enkleste er oftest å velge hvilket område man ønsker å bo i og hvilken standard man foretrekker. Du bestemmer hva som passer deg best, så gir vi deg alternativene.

Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære. Prisene varierer med sesong og standard. 


Daydream Island ResortResorter på strender og øyer

Langs kysten av delstaten Queensland strekker verdens største korallrev seg 2.000 kilometer fra Fraser Island i sør til kysten av Papua New Guinea i nord. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler på noen av strendene langs kysten og øyparadisene på Great Barrier Reef.

Se alle øyresortene »


Silky Oaks LodgeResorter i regnskogen

For de fleste er det nok de lange hvite strendene og de mange små øyene i Great Barrier Reef som lokker, men vi anbefaler absolutt at man i tillegg bør få med seg en tur inn i regnskogen når man besøker Queensland. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler i regnskogen.

Se alle regnskogresortene »


Longitude 131Resorter i villmarken

Australias outback er en urørt villmark med en rekke naturskapte underverker, og i disse områdene kommer du også nærmere på aboriginerne og deres kultur enn noe annet sted i landet. Her har vi samlet noen resorter som ligger i Australias spektakulære outback.

Se alle villmarkresortene »


Rawnsley Park StationResorter tett på dyrelivet

Australia er kjent for sin spektakulære natur og det unike dyrelivet, og skal man komme tett på dette må man ut av storbyene til de mer eller mindre urørte delene av landet. Mange av landets vakre nasjonalparker består av en fantastisk villmark, hvor man kommer tettere inn på det unike dyrelivet i landet enn noe annet sted.

Se alle resortene nær dyrelivet »


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser