Resorter på øyer og strender

Det er mange flotte resort i AustraliaLangs kysten av delstaten Queensland strekker verdens største korallrev seg 2.000 kilometer fra Fraser Island i sør til kysten av Papua New Guinea i nord.

Området rundt Great Barrier Reef er utrolig fargerikt med smaragdgrønne regnskoger, gyldne sandstrender og den fascinerende røde outbacken. De fargerike småbyene og folkene som bor der - kort sagt et levende kaledioskop.

Queensland er ideelt for deg som gjennom én enkelt destinasjon vil utforske essensen av Australia. Mange resorter ligger på noen av de idylliske øyparadisene på revet, og en tur hit er garantert en av ditt livs største opplevelser. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler på strendene og i øyparadisene, fra gode og rimelige familieresorts til eksklusive resorter på ellers øde øyer. Uansett hva man velger kan vi nærmest garantere en fantastisk opplevelse.


Klikk for å se video av Queenslands øyer:

Qualia, Hamilton Island

Qualia på Hamilton IslandQualia er det nyeste resortet på Hamilton Island og åpnet i 2007. Dette er virkelig luksus i den beste klassen.

Resorten er bygget i distinkt australsk stil og er helt alene på nordsiden av Hamilton Island. Qualia består av 60 småhus og paviljonger spredt utover et stort område.

Standard: priskategori 5

Lizard Island Resort

Lizard Island - et lite og ekslusivt resortDette er det ypperste Australia har å by på! Nyt freden og stillheten på en av de 24 urørte strendene og opplev overfloden av liv i det azurblå vannet, eller bare slapp av i solen ved svømmebassenget.

Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øya på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite.

Standard: priskategori 5

One&Only Hayman Island

Hayman Island er midlertidig stengt frem til 1. juni 2018

Hayman Island i WhitsundaysHayman Island ligger i en stille, beskyttet lagune i the Whitsunday Islands. Korallrev, vakre hvite sandstrender og spektakulær utsikt gjør dette til et av de mest utrolige steder på Great Barrier Reef.

One&Only Hayman Island er One&Onlys første resort i Australia. Kjeden er verdenskjent for sin eleganse, service og fantastiske beliggenhet. Stort bedre enn dette kan du ikke få det!

Standard: priskategori 5

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Lodge er plassert i ett med naturen.Like sør for Port Douglas, med den grønne regnskogen på den ene siden og det turkisblå havet på den andre, ligger dette eksklusive resortet.

Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold. 

Standard: priskategori 4

Hamilton Island Resort

Hamilton Island ResortHamilton Island er en de 74 øyparadisene som utgjør the Whitsundays, og er på mange måter den ultimate Great Barrier Reef opplevelsen.

Øy-gruppens største resort er Hamilton Island Resort som har et stort og variert aktivitetstilbud.

Standard: priskategori 3

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot ligger helt sør på Great Barrier Reef.Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og hit bør man dra om man er ute etter en helt spesiell opplevelse. Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk, koraller m.m.

Standard: priskategori 3

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Tilbring noen dager på Mission BeachTo timers kjøring sør for Cairns ligger idylliske Mission Beach, en av de uoppdagede juvelene i Nord-Queensland. Castaways Resort & Spa har perfekt beliggenhet ved den 14 kilometer lange stranden i Mission Beach, og tilbyr komfortable rom og leiligheter for både par, barnefamilier og venner.

Mission Beach er det stedet langs kysten av Queensland som har kortest vei ut til Great Barrier Reef, og aktiviteter som snorkling og dykking er en selvfølge. I tillegg er fallskjermhopp med landing på stranden, rafting, fisketurer, kajakk og gåturer i regnskogen et lite utvalg av aktivitetene i området.

Standard: priskategori 4

Heron Island Resort

heronisland exteriorEt fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef. Her finner du et unikt marint dyreliv, havskilpadder, vandrende hvaler og innfødte fuglearter. Heron Island Resort er det eneste resortet på the Great Barrier Reef som tilbyr hele spekteret av rom – fra standard rom til førsteklasses suiter.

Standard: priskategori 4

Daydream Island Resort & Spa

Daydream Island i WhitsundaysDaydream Island Resort er et 4-stjerners resort i Whitsunday Islands, og ligger på en egen øy med flotte strender på flere kanter. Her kan man virkelig nyte livet i et herlig klima på et fantastisk resort med mange fasiliteter og god service.

Standard: priskategori 4

 

Orpheus Island Resort

Orpheus Island ligger ikke langt fra fastlandet.Den storslåtte øya Orpheus Island ligger bare noen få kilometer fra fastlandet, like nord for Townsville. Øya er ubebodd med unntak av Orpheus Island Resort, og med bare 21 rom er dette privateide resortet noe av det nærmeste man kommer paradiset i Australia.

Standard: priskategori 5

Wilson Island

Wilson Island ligger på Great Barrier ReefDet er en rekke resorter og feriesteder på Great Barrier Reef, men ingen er som dette. Wilson Island tilbyr overnatting i komfortable, designerinspirerte telt med utiskt til rev og hav. Denne øya er den perfekte størrelsen for å "leie en øy" for noen dager, en helg eller enda lengre... 

Standard: priskategori 5

Bedarra, Great Barrier Reef

Bedarra er et ekslusivt feriested.Med bare 16 villaer er Bedarra et av Australias mest eksklusive feriesteder, et nydelig tropisk paradis som ligger på barrierevet mellom Townsville og Cairns. Villaene ligger idyllisk til, skjult i regnskogen med en hvit sandstrand like nedenfor.

For de som setter pris på natur og vakker design er Bedarra stedet.

Standard: priskategori 5

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser