Lev det gode liv i Barossa Valley

barossa valleyMurray Street Vineyards, Barossa Valley. © SATC

Australias mest kjente vinområde ligger kun to timers kjøring fra Adelaide og her finnes mer enn 150 vingårder. Her kan man nyte livet på luksuriøse resorter med prisvinnende viner, førsteklasses mat og fantastisk utsikt. 

Barossa Valley er et fascinerende område. De grønne åsene og dalene har inspirert mange lokale kunstnere. Ta deg tid til å utforske en av verdens beste vinregioner rik på historie, kultur og kulinariske opplevelser. 

Vinkjeller i Barossa ValleyVinkjeller i Seppeltsfield, Barossa. Foto: Sven Kovac/SATC

Barossa har et middelhavsklima med kjølige somre og regnfulle vintre noe som er perfekt for produksjon av rødvin, og regionen er kjent for sin Shiraz og smak­fulle Cabernet. I regionen ligger også Eden Valley som har rykte for å produsere førsteklasses viner, og da spesielt Riesling og Chardonnay. 

Vinranker i Barossa ValleyVinranker i Barossa. Foto: SATC

Barossa Valley kombinerer tradisjon og historie med det 21. århundres luksus og kreativitet. En av regionens første nybyggere, Johannes Menge, beskrev i 1836 Barossa som ”the icing on the cake” Han hadde helt rett. Lær om det kortvarige gullrushet på slutten av 1860- tallet. Se bygninger, landskap, kultur og kunst, samt ikke minst smak på vin og lokale matretter. Ta en kjøretur eller rusle en tur og strekk på beina.

Hvis du har leiebil eller bobil anbefaler vi at du tilbringer et par dager i området. Et annet alternativ er å delta på en heldagstur fra Adelaide der man i en liten gruppe og med en kunnskapsrik guide, besøker vingårder der du har mulighet for prøvesmaking. Australiareiser anbefaler ”Best of Barossa”-turen hvor man besøker vinprodusenter som Peter Lehmann, Torbreck, Henschke og Rockford.

Barossa – lev det gode liv!Severdigheter og opplevelser

  • Hot Air Baloon
  • Penfold's "Lag din egen vin"
  • Butcher, Baker, Winemaker Trail
  • Maggie Beer’s Farm Shop
  • Opplev nye smaker på Willunga Farmers' Market
  • Hentley Farm Restaurant med ulike menyer basert på sesong

Hotell og overnatting

Prisene på hotellrom varierer med sesong, størrelse og standard.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud.

Jacob's Creek Retreat

01gardensEt luksuriøst overnattingstilbud i fantastiske omgivelser, kun 5 minutter i bil fra Tanunda.

I historiske steinbygninger fra 1840-tallet har Nietschke familien skapt et unikt tilbud til deg som er på jakt etter ro og avslapping i særegne omgivelser.

Jacob's Creek Retreat har 4 ulike overnattingstilbud, alle fantastisk innredet. 3 av de fire rommene har egen stue, og alle har tilgang til vakre hage områder. Perfekt for å starte og avslutte innholdsrike dager i Barossa Valley. 

Standard: priskategori 4

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser