South Australia og Victoria i bobil

Startpakke - 14 dager

Great Ocean Road 01De 12 Apostlene langs Great Ocean Road.

Australia er et land som er utmerket å reise rundt i med bobil. Veiene er bra og campingplassene minner mest om resorter med basseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert bobil fra Melbourne til Adelaide med noen dager på hotell før og etter.

Reisen starter i Oslo, men det finnes muligheter for å begynne reisen andre steder i Norge etter avtale.

Fra London flyr dere via en storby i Asia til Melbourne hvor dere tar inn på et sentralt hotell. Her bor dere i 3 netter og har god tid til å utforske Australias nest største by på egen hånd. Vi anbefaler en dagstur med Savannah Walkabout hvor dere kommer ut i den australske bushen og får oppleve kenguruer, koalaer, emuer og andre dyrearter på nært hold (inngår ikke i pakkeprisen).

2685Temptation Sailing i Adelaide. Foto: SATC

Etter noen dager i Melbourne henter dere bobilen og setter kursen vestover mot Adelaide. Opplev verdens vakreste kystvei, Great Ocean Road, eller kjør i innlandet blant idylliske vingårder. Kysten mellom Melbourne og Adelaide er fantastisk vakker, der vinområder langsomt glir over til et dramatisk kystlandskap med klipper som stuper rett ned i havet og bratte skogskledde fjellvegger. Langs veien passerer dere sjarmerende små kyststeder hvor man bør stoppe og kjenne på atmosfæren.

Alternativt kan dere kjøre inn i landet til fjellområdene i nasjonalparken Grampians. Dette området er kjent for sine merkelige fjellformasjoner og bratte klippevegger. Dere velger selv og veien er åpen.

adelaide rundle streetRundle Street i Adelaide. Foto: Paul Torcello

Etter en uke på veien er dere fremme i Adelaide og her leverer dere bobilen. Dere tar inn på et hotell i sentrum. Adelaide er en sjarmerende by og dere kan bruke de kommende dagene på å utforske den på egen hånd. Vi anbefaler et besøk til det kjente vinområdet Barossa.

Hjemreise via Asia og London.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra 22.500 kr

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r Australia i økonomiklasse
  • Flyskatter og oljetillegg
  • 3 netter på hotell i Melbourne
  • 7 dager i bobil fra Melbourne til Adelaide inkl forsikringer
  • 3 netter på hotell i Adelaide

Reisen kan utvides.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: o/50251

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser