Tett på dyrelivet

wa s 05En reise til Australia er en spesiell opplevelse nesten uansett hva du velger å gjøre eller hvor du velger å dra. Men hvorfor ikke sette av litt tid til en ekstra spesiell opplevelse og komme i nærkontakt med noe av det unike dyrelivet som finnes her?

Fra kenguru til koala, papegøyer til korallfisker, hvalhai til krokodille – i Australia kan du komme tett på dyrearter som ikke finnes noe annet sted i verden.

I nærheten av de fleste storbyene finnes det zoologiske hager og dyreparker med et bredt utvalg av de unike dyreartene i landet, og i disse kan man også se arter som vanskelig kan oppleves ute i naturen - enten fordi de er aktive om nettene eller fordi de er utrydningstruede. Vi kan derfor trygt anbefale at man setter av en dag til å besøke disse dyreparkene.

Men det er likevel noe ekstra spesielt å oppleve dyrelivet i sitt naturlige miljø og omgivelser. På disse sidene har vi samlet en del reiseforslag, utflukter og resorter hvor man kan oppleve dyrelivet i Australia på nært hold. Vi gjør imidlertid for ordens skyld oppmerksom på at vi ikke kan garantere at man kommer tett på dyrelivet, for det er ville dyr som gjør som de vil...


langs vestkysten s 11Dagsturer og utflukter

Du trenger ikke nødvendigvis dra langt fra de store byene før du er ute i mer eller mindre uberørt natur. Her har vi noen dagsturer og lengre utflukter som vi anbefaler for å komme tett på dyrelivet.

Les mer...


s74 rawnsleyResorter

Flere av resortene vi kan tilby ligger på øyer på korallrevet, i nasjonalparker eller i områder med et rikt dyreliv. Her er noen flotte resorter som vi anbefaler for å komme tett på dyrelivet.

Les mer...


photome2011022402Reiseforslag

Vi har satt sammen flere konkrete reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når dere skal planlegge reisen "down under". Disse forslagene gir deg størst sjanse til å komme tett på dyrelivet.

Les mer...

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser