Blue Mountains Bush Walk

blue mountain bushwalk Blue Mountains ligger ca. en times kjøring fra Sydney og er en av de mest kjente og mest besøkte nasjonalparker i New South Wales. Naturen er fantastisk og utsikten spektakulær.

 

Prisklasse: priskategori 2

Window to the Wilderness

Se koalaer på denne dagsturenDenne dagsturen tar deg fra Gold Coast til et av de flotteste naturområdene i Australia - nasjonalparken Lamington som er kjent for sitt fascinerende dyreliv og urgammel regnskog.

Turen starter tidlig om morgenen og underveis vil man oppleve et yrende fugleliv, samt kenguruer og koalaer i sitt rette element.

Prisklasse: priskategori 1

Koalas and Kangaroos in the Wild

Se kenguruer og andre dyr i det fri

Med Echidna Walkabout kommer du ut i den australske bushen og får oppleve kenguruer, koalaer, emuer og flere andre dyrearter på nært hold. Guidene er kunnskapsrike og lærer deltakerne om det fantastiske plante-og dyrelivet som finnes i Australia. Lunsj er inkludert.

Prisklasse:priskategori 2

Kakadu og Arnhem Land

118111 523 dager

En 3-dagers guidet tur til noen av de mest fascinerende og spennende områdene av Northern Territory.

I tillegg til nasjonalparken Kakadu, med sitt yrende fugle- og dyreliv, går turen også innom Arnhem Land - et område eid av aboriginerne som kun et fåtall turoperatører får tillatelse til å besøke. Denne turen er sesongbasert, og går daglig fra mai til november.

Prisklasse:priskategori 5

Pro Dive

Dykk på Great Barrier Reef3 dager

Great Barrier Reef er kjent som verdens åttende underverk og den eneste levende organismen på jorden som kan sees fra verdensrommet. Her finnes mer 1.500 fiskearter i de mest utrolige farger, og 350 ulike typer koraller. Vanntemperaturen ligger på mellom 22 og 30 grader året rundt, og det er derfor behagelig å oppholde seg i vannet selv over lengre tid. Ikke rart dette er et yndet mål for snorklere og dykkere!

Prisklasse: priskategori 5

Kangaroo Island Coast to Coast

kangaroo island wildlife 1Kangaroo Island ligger sør for Adelaide og er den tredje største øy utenfor den australske kysten. Landskapet er storslått med unike fjellformasjoner, australsk bush, klipper og vakre strender.

Men mest av alt er Kangaroo Island kjent for sitt rike dyreliv. Her er mange av de dyrene som er unike for Australia, som kenguruer, wallaby, echidna, nebbdyr og ikke minst koala.

Prisklasse: priskategori 5

Ocean Freedom Upolu Cay & Great Barrier Reef

Heldagstur med Ocean Freedom.

Dette er en heldagstur på Great Barrier Reef med selskapet Ocean Freedom. Katamaranen,
som er 20 meter og tar maksimalt 75 passasjerer, tar deg fra Cairns og ut til revet på ca. en time.
Opplev Upolu Cay fra en glassbunnbåt, snorkle, dykke (ekstra kostnad) eller nyt omgivelsene.

Turen fortsetter til Upolu Reef hvor du kan ta et nytt dykk eller dra på en guidet snorkletur
til “Wonder Wall”, som er en fargerik korallvegg. Lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 2

Delfin Cruise

Glenelg delfincruise

Dette er en formiddagstur fra bydelen Glenelg med båten “Temptation”, og er turen for de som liker delfiner! Tiden tilbringes som tilskuer om bord, eller i sjøen sammen med delfinene.

Er ikke i drift i juli og august.

Prisklasse: priskategori 1

Australia Zoo

Kenguruer i Australia ZooPå denne dagsturen til Australia Zoo er det mulig å lære mer om det australske dyrelivet, med alt fra farlige slanger og krokodiller til andre mer ufarlige dyr som koalabjørner, kenguruer og Wombats. Det finnes også dyr fra andre deler av verden.  

Dyrehagen ble grunnlagt av den legendariske ”Crocodile Hunter” Steve Irwin, og drives fortsatt av familien hans.

Prisklasse: priskategori 1

Phillip Island & Private Penguin Experience

Se pingviner på Phillip Island140 km sørøst for Melbourne ligger Phillip Island, kjent for sitt unike dyreliv og spesielt de mange pingvinene som er her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake etter en dag ute på sjøen og dette fenomenet er kjent som "Penguin Parade". Denne dagsturen inkluderer både dette og mange andre spennende opplevelser.

Prisklasse:priskategori 2

Silversonic Outer Barrier Reef

Dagstur til Great Barrier Reef er et must.

Den 29 meter lange katamaranen Silversonic tar deg fra Port Douglas til Outer Barrier Reef. I løpet av dagen besøker dere tre forskjellige steder ytterst på revet, og du kan bruke de neste fem timene på å snorkle og oppdage den fantastiske undersjøiske verden som er her. Det er mulig å ta en guidet snorkletur i løpet av dagen. Det er også mulig å dykke mot tillegg.

Lunsj er inkludert. Søsterskipet Silverswift gjør en lignende tur med avgang fra Cairns.

Prisklasse: priskategori 2

Dagstur til Rottnest Island

rottnest island

Bli med på en guidet dagstur til Rottnest Island som er et populært feriemål både på grunn av sin storslagne natur og vakre strender, og også for sin historie. Lunsj er inkludert. Denne turen er med buss, men det finnes også mulighet for å sykle rundt øya på egenhånd. Ta kontakt med oss for informasjon.

Prisklasse: priskategori 1

2 Day Kangaroo Island in Style

landcruiser kookaburra rd300Kangaroo Island er kjent for sitt rike dyreliv og mye av Australias opprinnelige flora og fauna er fortsatt her. Et besøk på Kangaroo Island er et must når du er i South Australia. Har du vært her før? Det spiller ingen rolle, det er alltid noe nytt å oppleve.

Prisklasse:priskategori 5

Great Barrier Reef One Day Adventure

Dagstur til Great Barrier ReefOpplev den sørligste delen av Great Barrier Reef på en dagstur med fly til Lady Elliot Island.

Nyt den vakre flyturen til øya. Revet her er beskrevet av mange som det fineste og best bevarte på Barrier Reef og snorklingen er fantastisk. Ta en tur i glassbunnbåt, snorkle og en guidet tur. Hvis du er heldig kan du se delfiner og skilpadder.

Lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 5

Whale Watch Cruise

hval cruise i sydneyHar du drømt om å se hval og delfiner på nært hold? Benytt anledningen når du besøker Sydney!

Knølhval og sydkapere passerer Sydney på vei til og fra de tropiske områdene i nord hvor de kalver. På denne 3-timers båtturen, kan du med hjelp fra et kunnskapsrikt mannskap se disse flotte dyrene i sitt naturlige miljø. I visse perioder kan man også se delfiner og albatrosser. Husk varme klær og kamera!

Periode: mai til november.

Prisklasse: priskategori 1

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser