Tropical Discovery

14 dager i Queensland

fraser island 1

Bli med på en fantastisk tur langs østkysten av Australia. Queensland er midt i blinken hvis du vil komme i nærkontakt med en unik og spektakulær natur. Opplev the Great Barrier Reef med et utrolig liv under vann, slapp av i nydelige omgivelser på noen av de flotte øyene langs kysten og spaser innover i den dunkle regnskogen. Dette er noe av det du kan oppleve på denne 14 dagers turen.

Prisklasse:priskategori 5

Det aller beste av Australia

Varighet: 17 dagerDet eksklusive Australia

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 110.000

Eventyr i 3 delstater

1274921 dager

I delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme nærmere på det unike dyrelivet enn i andre deler av landet. I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 32.000 kr

Australias natur og kultur

109778-3Northern Territory, South Australia og New South Wales - 19 dager

Australia kan by på en eldgammel kultur, et unikt dyreliv og en variert natur som spenner fra tropisk regnskog til tørt ørkenlandskap. I dette reiseforslaget har vi lagt inn det mange som reiser til Australia for første gang ønsker å oppleve, samt noe vi gjerne anbefaler at man får med seg.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 42.600

Den store opplevelsen Northern Territory

101869-4Hvis du er ute etter å oppleve den virkelige outbacken i Australia, skal du besøke Northern Territory. Dette reiseforslaget inneholder høydepunktene av dette enorme området nord i landet - fra det tørre, røde ørkenområdet midt i landet til de grønne, tropiske skogene i nord. Alt i alt det beste av den urørte villmarken i Australias outback.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 39.900

Outback Wonders

103909-316 dagers busstur med guide

Dette reiseforslaget er en guidet 16 dagers tur fra Sydney til Darwin, hvor man reiser i buss gjennom sentrale deler av Australia. En fantastisk mulighet til å oppleve flere av Australias høydepunkter med guide.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 55.200

Den store opplevelsen - South Australia

Utforsk South Australia

030 364I dette forslaget har vi satt sammen noe av det beste delstaten South Australia har å by på. Det består av noen dager i storbyen Adelaide, kombinert med kortere og lengre guidete turer til de vakre naturområdene i delstaten. Dette reiseforslaget kan for eksempel godt kombineres med noen dager i Sydney.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 33.600

Melbourne, Gippsland og Yarra Valley

ballooning over the yarra valley18 dager i Victoria

Dette reiseforslaget tar for seg noen av de kjente stedene i staten Victoria, men samtidig noen av de mindre kjente som vi vil anbefale eventyrere. Opplev vill natur, enestående dyreliv og noen dager i storbyen Melbourne.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 30.500

Den store opplevelsen - Victoria

visionsofvictoria1328805 302Dette reiseforslaget går over vel 2 uker og omfatter noen av de flotteste naturområdene i delstaten Victoria. I tillegg er det lagt inn noen dagsturer for å oppleve Australias unike dyreliv.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 23.200

Den Store Opplevelsen - Langs vestkysten

Utforsk kysten av Western Australia

Kyststrekket på 2.225 kilometer fra Perth til Broome er en fantastisk opplevelse av vakker natur. Her finnes utallige kritthvite strender, spennende nasjonalparker og rev med hundrevis av fisker- og korallarter som innbyr til dykking og snorkling.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 35.500

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser