Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er et femstjerners boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island. Lodgen er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten. Et opphold her er en opplevelse i seg selv.

Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island

Utsikten fra et av rommene på Southern Ocean LodgeFra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige havet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Her er det fokus på livets goder, og restauranten serverer fersk sjømat og bruker unike lokale råvarer og kritikerroste viner fra South Australias vinprodusenter. De 21 suitene er elegant møblert, har nedsunket oppholds­rom, glassvegger og terrasser, alt for å få det beste av utsikten og naturen.

Southern Spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, og hva kan vel være bedre enn å slappe av her etter en dag med opplevelser i naturen.

Prisen inkluderer full pensjon, transport til/ fra flyplassen og en rekke guidede opplevelser. Kontakt oss for priser og mer informasjon

Southern Ocean Lodge har 21 deluxe øko suiter, aircondition, restaurant, bar, grillområde, spa, sykkelutleie, spa-basseng, aktivitetsprogram og fiske. 

Standard: priskategori 5

 

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

 


Klikk for å se video (YouTube) av Southern Ocean Lodge:


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser