Togreiser

Har du litt ekstra tid til rådighet og lyst til å prøve en opplevelse litt utenom det vanlige, kan vi anbefale en togtur gjennom det røde ørkenlandskapet i Australia. Det er lange avstander og reisen tar sin tid, men det er en opplelse for livet!

I Australia kan du oppleve to av verdens mest berømte togreiser: Fra Det Indiske Hav i vest til Stillehavet i øst med The Indian Pacific, eller The Ghan som knytter sammen kontinentet fra sør til nord. 

The Ghan

the ghan sid 88 2Tog er en spennende måte å oppleve Australia på! Nord og sørkysten av dette kontinentet er knyttet til det legendariske toget The Ghan. Du kan reise fra Darwin til Alice Springs eller Adelaide, eller motsatt vei.

Prisklasse:priskategori 5

Indian Pacific

indian pacific sid 88 1Toget Indian Pacific er oppkalt etter de to havene som omgir Australia. Fra Sydney på Australias østkyst tvers over kontinentet til Perth på vestkysten er det 4352 km, og det tar  Indian Pacific tre dager å krysse kontinentet.

Prisklasse:priskategori 5

The Ghan expedition – en reise gjennom Australias indre

En reise gjennom Australias indreDenne ultimate togreisen tar deg på en ekspedisjon tvers gjennom Australias indre, i komfortable og luksuriøse omgivelser på det historiske toget The Ghan.

Reisen starter i Darwin før dere 4 dager senere ruller inn i Adelaide, og underveis passerer dere noen av de mest øde og fascinerende stedene i Australia.

Togreise i egen vogn

Å reise i egen vogn er den ultimate tog-opplevelsen, og du kan velge mellom fire ulike vogner med ulikt interiør og design. Det er plass fra 6 til 10 personer, med soverom, bad og egen lounge med store panoramavindu. Enkelte av vognene har også eget kjøkken og spiserom. Mellom måltidene kan du slappe av og nyte den flotte utsikten til Australias imponerende natur.

Prisklasse:priskategori 5

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser