Unik opplevelsesreise i Australia

Varighet: 16 dagerUnik opplevelsesreise i Australia

Opplev Australias varierte sider på denne eksklusive rundreisen. Fra de livlige storbyene Melbourne og Sydney, til den røffe naturen langs Great Ocean Road, den uberørte regnskogen i Mossman og verdenskjente Great Barrier Reef.

I løpet av turen bor dere på noen av landets beste og mest unike overnattingssteder, og flere fantastiske utflukter er inkludert.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 108.000

Oppdag ville og vakre Australia

Varighet: 17 dagerOppdag ville og vakre Australia

Dette er en reise fullpakket med unike opplevelser av høy kvalitet.

Dere utforsker nasjonalparker og villmark der få andre mennesker har vært, får nærkontakt med det varierte dyrelivet, kjører landets vakreste kystvei og smaker på førsteklasses mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 71.000

Australia in style

Varighet: 14 dagerAustralia in style

Dette er reisen for deg som ønsker det beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder.

Bo på noen av Australias mest unike resorter, inkludert Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. På dagtid står opplevelsene i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra et helikopter, smak på lokaldyrket vin på vakre Mornington Peninsula, spis middag under stjernene i Ayers Rock og utforsk det rike dyrelivet på Kangaroo Island.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 99.500

Luksus på australsk

Australia for luksusdyrSpis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.

Storby, bobil og naturopplevelser

14 dager i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette reiseforslaget har vi kombinert naturopplevelser i Northern Territory med noen dager i Melbourne med fokus på dyrelivet. Reisen avsluttes med at dere på egen hånd opplever alt Victoria har å by på i en bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 31.500

Eventyr med bobil gjennom 3 stater

ayers rock 01Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil. I løpet av reisen er det mulig å besøke ikoner som Darwin, Kakadu nasjonalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road samt Barossa og Adelaide.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 30.000 kr

Pris per person når fire reiser sammen: 
fra 24.000 kr

Nasjonalparker, mat og vin

28445 En kombinasjonsreise der dere opplever den urørte naturen i Northern Territory før man fortsetter til Victoria og South Australia for fantastiske mat- og vinopplevelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 46.500 kr

Australia, Fiji og Hong Kong

Hong Kong er en av Asias mest spennende storbyerKombinasjonspakke - 17 dager

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon med en smak av Australia og Fiji. Bli kjent med Melbourne og Sydney inkludert 3 anbefalte turer samt en Fiji-favoritt. Avslutt med 2 dager i spennende Hong Kong.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 31.000

South Australia og Victoria i bobil

Great Ocean Road 01Startpakke - 14 dager

Australia er et land som er utmerket å reise rundt i med bobil. Veiene er bra og campingplassene minner mest om resorter med basseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert bobil fra Melbourne til Adelaide med noen dager på hotell før og etter.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 22.500 kr

Australias kontraster

18 dager

phillip island penguin parade penguins plusOpplev det beste av Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. På denne reisen får du oppleve det unike dyrelivet, den røde ødemarken og urbane storbyer.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 44.000

Den store opplevelsen - Melbourne og Victoria

wilsons promontory gippslandDette reiseforslaget går over drøyt 2 uker og omfatter noen av de flotteste naturområdene i delstaten Victoria. I tillegg er det lagt inn noen dagsturer for å oppleve Australias unike dyreliv.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 20.500

Melbourne, Gippsland og Yarra Valley

ballooning over the yarra valley18 dager i Victoria

Dette reiseforslaget tar for seg noen av de kjente stedene i staten Victoria, men samtidig noen av de mindre kjente som vi vil anbefale eventyrere. Opplev vill natur, enestående dyreliv og noen dager i storbyen Melbourne.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 30.500

Melbourne, Great Ocean Road og Grampians

visionsofvictoria1300500 30215 dager i Victoria

Dette reiseforslaget omfatter Australias nest største by, Melbourne samt områdene vest i staten Victoria. I tillegg er det 2 dager overnatting i Singapore på vei til Australia.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 30.500

Eventyr i 3 delstater

1274921 dager

I delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme nærmere på det unike dyrelivet enn i andre deler av landet. I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 32.000 kr

Sør-Australia og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dager

visionsofvictoria1328041 302Opplev Sør-Australias varierende natur i en behagelig bobil, samt noen dager i sjarmerende Sydney før reisen avsluttes på Fiji. Her vil du bo i en bungalow ved stranden på en av Fijis vakreste øyer. 

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr 27.900

Highlights of Australia

119804-213 dagers guidet rundtur gjennom fem delstater

Opplev noe av det beste Australia har å by på sammen med australsk reiseleder og andre reiselystne. Dette reiseforslaget består av en 13 dagers spennende rundtur til Australias mest kjente områder. Opplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskap og det fantastiske korallrevet. Dette er det beste av Australia!

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 38.500

Den store opplevelsen - Victoria

visionsofvictoria1328805 302Dette reiseforslaget går over vel 2 uker og omfatter noen av de flotteste naturområdene i delstaten Victoria. I tillegg er det lagt inn noen dagsturer for å oppleve Australias unike dyreliv.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 23.200

Phillip Island, Wilsons Promontory og historiske Walhalla

visionsofvictoria1380669 302Delstaten Victoria har mye å by på. Først og fremst sitt unike dyreliv og sin vakre og varierende natur. Et område som ikke er så velkjent riktig enda er området sydøst for Melbourne med den mye omtalte og vakre nasjonalparken Wilsons Promontory National park.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 6.100 kr (ekskl. fly fra Norge)

Høydepunkter i Northern Territory

102041-312 dager

I dette reiseforslaget har vi satt sammen det beste av naturopplevelser, safaristyle, som Northern Territory har å tilby. Reisen avsluttes med et par dager i Melbourne med fokus på det unike dyrelivet.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 33.000

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser