Fremantle - den sjarmerende havnebyen ved Perth

FremantleBathers Beach i Fremantle. Foto: Tourism Western Australia

Fremantle er havnebyen til Perth og man bør ta en tur hit ved et besøk på vestkysten av Australia.

Byen ligger ved munningen av Swan River helt ute ved det Indiske Hav. Fremantle er en sjarmerende liten by og kjent for sine mange kafeer. Dette var den første europeiske kolonien i Western Australia, etablert i 1829. Som så mange andre steder i landet var det først en fangeby, og mange av de vakre bygningene som i dag gir Fremantle en egen atmosfære ble bygget av straffanger.

Vil du vite mer om koloniens første tid og straffangene er et besøk til Fremantle Prison Museum vel verdt tiden.

Utvalget av hotellrom i Fremantle er relativt begrenset, men vi kan absolutt anbefale at man kombinerer noen dager i Perth med noen dager her.

Kontakt oss for mer informasjon, rådgivning og bestilling.  

Like utenfor Fremantle ligger Rottnest Island, en øy med en fargerik historie som nå er et idyllisk reisemål. Vi anbefaler absolutt å inkludere en dagstur ut dit. Les mer nedenfor.

Dagstur til Rottnest Island

rottnest island

Bli med på en guidet dagstur til Rottnest Island som er et populært feriemål både på grunn av sin storslagne natur og vakre strender, og også for sin historie. Lunsj er inkludert. Denne turen er med buss, men det finnes også mulighet for å sykle rundt øya på egenhånd. Ta kontakt med oss for informasjon.

Prisklasse: priskategori 1

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser