Bryllupsreise; storby og strender

Couple with KoalaVi har satt sammen en pakke på 2 ukers bryllupsreise til Australia, med hovedvekt på sol og strand i det nordlige Queensland men hvor det også er inkludert noen dager i den fascinerende storbyen Sydney. Dette er noe av det beste Australia kan by på!

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere med Cathay Pacific via Hongkong til Sydney.

I Sydney skal dere bo 4 netter på Four Seasons, et 5 stjerners hotell med kanskje den beste beliggenheten i byen. Det er gangavstand til operahuset, det historiske området the Rocks og den botaniske hagen, i tillegg til flere museer og shoppingsentre. Inkludert er også to utflukter: Et 5timers cruise rundt om i det svære havnebassenget i seilbåt og en dagstur til vakre Blue Mountains.

Sydney har kanskje den vakreste havnen i verden og ingen tur hit er komplett uten et cruise. Legg bak deg storbyens trafikkstøy og travle gater, og opplev Sydney fra sjøsiden i en yacht med plass til kun 2 til 8 passasjerer. Fjellkjeden Blue Mountains ligger en times kjøretur vest for Sydney, og på dagsturen opplever man den vakre naturen på nært hold og besøker noen av de idylliske stedene her oppe. Bli ikke overrasket om dere får nærkontakt med kenguruer.

Fra Sydney går turen nordover til Queenslands tropiske nord. Like sør for fiskerlandsbyen Port Douglas, med den grønne regnskogen på den ene siden og det turkisblå havet på den andre, ligger det eksklusive resortet Thala Beach Lodge. Resortet har en privat strand og her skal dere bo i 5 netter. Dette er et av våre favorittresorter og dere er nærmest garantert et spesielt opphold!

Hele resortet er omhyggelig bygget for å passe inn i naturen, noe som gir det en unik atmosfære. Alle bungalowene har utsikt til regnskogen og/eller stranden, og har egen veranda hvor man kan nyte utsikten i fred og ro. Hovedbygningen er spesielt utformet for de tropiske omgivelsene, og her kommer man tett på naturen. Ikke minst er det et rikt fugleliv i området, og bli ikke overrasket om noen av disse kommer flyvende innom restauranten eller baren.

Inkludert er en dagstur til the Great Barrier Reef. Her kan du dykke, snorkle, bli med i en halvt neddykket båt med store glassvinduer eller i et undervanns observasjonsrom. En flott dagstur som blir et minne for livet. Det er også inkludert en dagstur inn i regnskogen til Cape Tribulation.

Etter fem dager går turen noen timer sørover til den idylliske lille byen Palm Cove. Her skal dere bo 5 netter på Angsana Resort & Spa, Et førsteklasses resort like ved stranden. Palm Cove har en rekke fine restauranter og butikker, og er kjent for sitt behagelige klima hele året. Her kan dere delta i aktiviteter som golf, tennis, fiske m.m., eller bare slappe av og nyte solen på en av de fineste strendene i hele nordre Queensland. Inkludert er en dagstur til den lille øya Michaelmas Cay på barriererevet.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 35.300

Prisen inkluderer:

 • All flytransport i økonomiklasse iht. program
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 4 netter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Harbour sailing med Sydney Harbour Luxury Saling, inkl. lunsj
 • Blue Mountains Deluxe Eco Tour med Australian Eco Adventures, inkl. lunsj
 • 5 netter på Thala Beach Lodge i Port Douglas
 • Low Isles Cruise med Sailaway, inkl. lunsj
 • Cape Tribulation day tour med Down Under Tours, inkl. lunsj
 • 5 netter på Angsana Resort & Spa i Palm Cove
 • Michaelmas Day Cruise med Ocean Spirit Cruises, inkl. lunjs
 • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Stopp i Hong Kong tillatt i begge retninger. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Thala Beach Lodge ved Port Douglas:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser