Bryllupsreise; vakre strender og flotte øyer

Whitsunday IslandsI dette reiseforslaget har vi inkludert 3 av de mest populære destinasjonene for bryllupsreise i Australia; idylliske Palm Cove i North Queensland, vakre Hamilton Island i Whitsunday Islands og spennende Sydney.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Hong Kong til Cairns, hvor dere blir møtt på flyplassen og kjørt til den idylliske lille byen Palm Cove. Her skal dere bo 5 netter på Angsana Resort & Spa, et førsteklasses hotell like ved stranden.

Palm Cove ligger 20 minutter nord for Cairns og har kanskje de fineste strendene i hele nordre Queensland. Hit kommer mange for å nyte omgivelsene, gifte seg eller for å få behandling på en av de mange spa sentrene. Palm Cove har en rekke fine restauranter og butikker og er kjent for sitt behagelige klima hele året. Her kan du delta i aktiviteter som golf, tennis, fiske seileing m.m., eller bare slappe av og nyte solen på stranden. Vi anbefaler alle som besøker dette området av Australia å få med seg både en tur ut til Great Barrier Reef og en tur inn i den dunkle regnskogen.

Etter oppholdet i Palm Cove blir dere kjørt tilbake til flyplassen i Cairns for en kort flytur til Hamilton Island i Whitsunday Islands. Her skal dere bo 5 netter på Qualia, det nyeste resortet på Hamilton Island og luksus av ypperste klasse. Atmosfæren er avslappet, servicen og maten som serveres fra resortets 2 restauranter er av beste kvalitet. For de aktive er det store muligheter med alle slags former for vannsport aktiviteter. Vi anbefaler tur til Whitehaven Beach som er en av verdens fineste strender!

Fra Hamilton Island flyr dere til Sydney og avslutter oppholdet i Australia med 3 netter på Four Seasons Hotel. Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet. Four Seasons er et 5 stjerners hotell med en av de beste beliggenheter i Sydney, i Harbour Rocks området like ved operahuset. Sydney er en enestående by med en fantastisk beliggenhet. Vi anbefaler en cruise på havnen og en kveld i operahuset. Reisen hjem går via Hong Kong og London.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 40.800

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • Transfer tur/retur flyplass i Cairns og Angsana Resort & Spa
  • 5 netter One Bedroom Beachfront Suite på Angsana Resort & Spa i Palm Cove
  • 5 netter i Leeward Pavilion på Qualia, Hamilton Island inkl. Qualia Gourmet med frokost, middag og ikke alkoholiske drikker. Golf vogn under oppholdet og transfertur/retur flyplassen er også inkludert
  • Transfer tur/retur flyplass i Sydney og Four Seasons Hotel
  • 3 netter i Opera View Room på Four Seasons Hotel i Sydney
  • Turistvisum til Australia

Reisen kan utvides. Det er mulig å kombinere reisen med Fiji, New Zealand eller Hong Kong. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Romantic Escapes in Queensland:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser