Pro Dive

3 dager

Få opp til 11 dykk på korallrevet.Great Barrier Reef. Foto: Tourism Queensland

Great Barrier Reef er kjent som verdens åttende underverk og den eneste levende organismen på jorden som kan sees fra verdensrommet. Det utgjør tilsammen 340.000 kvadratkilometer og strekker seg 2.000 kilometer langs kysten av Queensland.

Her finnes mer 1.500 fiskearter i de mest utrolige farger, og 350 ulike typer koraller. Vanntemperaturen ligger på mellom 22 og 30 grader året rundt, og det er derfor behagelig å oppholde seg i vannet selv over lengre tid. Ikke rart dette er et yndet mål for snorklere og dykkere!

Pro Dive på Great Barrier ReefPro Dive på Great Barrier Reef

Pro Dive arrangerer såkalte "liveaboard" turer ut til revet for de som ønsker å dykke og snorkle mer enn bare et par timer. Selskapet har tre små båter som er spesialtilpasset for å bringe snorklere og dykkere ut til noen av de mest fantastiske områdene av Great Barrier Reef. Det er sjeldent andre båter i disse områdene, slik at man kan oppleve livet under vann i fred og ro.

Turene går over tre dager med to overnattinger om bord, og man besøker vanligvis flere steder på revet i løpet av turen. Det er daglige avganger med unntak av tirsdager. Alt utstyr for dykking eller snorkling er inkludert, og om været tillater det er det normalt tid til 11 dykk.

Selskapet arrangerer også, mot et tillegg i prisen, PADI dykkerkurs i forkant av turene.

Prisklasse: priskategori 5

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video av Pro Dive:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser