Ocean Spirit Cruises

Ocean Spirit har operert turer til det store barriererevet i mer enn 20 år. Med sin lange erfaring og sitt gode utvalg i dagsturer, er dette noe vi gjerne anbefaler alle som besøker Cairns området.

silverswift sid 38

Selskapet har flere seilbåtkatamaraner som går fra Cairns til ulike deler av revet. Man starter om morgenen og er tilbake ut på ettermiddagen. Båtene holder høy standard og man kan velge mellom å sitte inne eller nyte solen ute på dekk på vei ut til eller tilbake fra revet.

Den 32 meter lange Ocean Spirit I tar inntil 150 passasjerer og går til Michaelmas Cay - en fantastisk liten sandøy ute på revet. I løpet av de fire timene man tilbringer her ute kan man snorkle, ligge på stranden, sole seg på dekket, være med på en guidet tur rundt på øya eller prøve dykking om man ønsker.

Om du aldri har prøvd dykking før bør du kanskje benytte anledningen på dagsturen som går til Upolu Reef & Oyster Reef. Men ellers er også snorkling en fantastisk opplevelse, hvor man får sett et mangfold av ulike koraller og fisker i alle tenkelige farger.

Prisklasse: priskategori 2

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av Ocean Spirit:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser