Orion Expedition Cruises

orion s 07

Orion Expeditions Cruises tar deg med på en uforglemmelig reise i et av de mest spektakulære områdene i hele Australia. Kimberley er et område som er vanskelig tilgjengelig, men med båt kommer man til fantastiske steder som man ellers bare ser på film.

Dessuten er komforten om bord av ypperste klasse - det er nesten som de sprenger grensene for dette. Dette er en opplevelse for livet. Kanskje er det en bryllupsdag som skal feires, kanskje en rund bryllupsdag?

Orion er intet stort cruiseskip, 103 meter lang og med bare 53 suiter tar den maks 106 gjester. Med et mannskap på 75 sikrer det en glimrende personlig service. Det er ulike kabintyper å velge mellom, fra Oceanview Stateroom på 17 kvadratmeter til Owner's Suite på øverste dekk på hele 32 kvadratmeter.

Orion arrangerer cruise fra Cairns til Sydney, fra Melbourne til Tasmania og langs kysten av New Zealand. Men det er cruiset mellom Darwin og Broome, gjennom det spektakulære Kimberleys vi ønsker å fremheve. Det går over 10 netter og viser noen av de mest fascinerende områdene i Australia, som f.eks. Cape Leveque og Mitchell Falls. Noen av stedene kommer man ellers bare til med helikopter.

Prisklasse: priskategori 5

Alle måltider, 24 timers room service og aktiviteter er inkludert i prisen.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) fra Orion Expedition Cruises:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser