Gruppereiser «Down Under» mer populært enn noen gang

 Derfor er Australia årets reisemål

Står Australia og New Zealand høyt på ønskelisten? Australiareisers populære gruppereiser er en enkel og sosial måte å få med seg en del av verden mange drømmer om å reise til.

Australiareiser opplever stadig større etterspørsel etter gruppeturer. Mange som tidligere har reist på egenhånd ser de mange fordelene en gruppereise gir. Ikke bare får du unike opplevelser, det er også sosialt, trygt og verdifulle feriedager blir utnyttet maksimalt.

- Vi ser at gruppereiser øker i popularitet, sier utviklingsleder Endre Kaurin i Australiareiser, og fortsetter: - Det er nok mange grunner til dette. På en side har man det sosiale aspektet. Hva er vel bedre enn å dele dagens opplevelser over en bedre middag? I tillegg gir kunnskapsrike reiseledere og lokale guider en bredere innsikt i kultur, natur og severdigheter enn det man vanligvis finner ut av selv.

Rundreisene byr på spennende opplevelser og det ene høydepunktet avløser det andre. Safari på verdens største sandøy, boblende vulkansk aktivitet, snorkling på verdens største barriererev, uendelig ødemark, slående vakker natur, og kulinariske fristelser i både fast og flytende form er bare noe av det man kan oppleve på turene til Australia og New Zealand.

- En av fordelene med gruppereiser er at man slipper å bruke energi og tid på logistikken rundt reisen. Det tar stresset vekk fra planleggingen, både før og under – og du kan lene deg tilbake og nyte opplevelsen, sier Kaurin.

Han legger også til at mange knytter nye vennskap som varer lenge etter at reisen er slutt:

- Vi har egne Facebook-grupper der man kan bli kjent med de andre deltakerne før avreise, dele bilder og ikke minst holde kontakten i etterkant. Gruppeturene inkluderer alt av transport, overnatting, dagsturer, samt de fleste måltider, noe som gjør at det er langt enklere å forutsi totalkostnaden på turen.

- Unngå å komme hjem til en kredittkortregning som er mye høyere enn planlagt. For mange er det en ekstra trygghet – så kan man heller se fremover og starte sparingen til neste tur, avslutter Kaurin.

Frister det å komme seg bort fra kalde høstkvelder og oppleve noe nytt?

Australiareiser har fortsatt ledige plasser på utvalgte gruppeturer til høsten. Velg mellom turer til kun Australia eller New Zealand, eller en kombinasjon der du får med begge landene på en og samme reise.

 

NEW ZEALANDS HØYDEPUNKTER

Queenstown er en av mange spennende byer som besøkes på New Zealand.Queenstown er en av mange spennende byer som besøkes på New Zealand.

Den ultimate reisen hvis du ønsker å oppleve New Zealand. Rundreisen tar deg med til alle de beste stedene på både Nord- og Sørøya. På Nordøya er det blant annet lagt inn stopp i Auckland, Rotorua, Waitomo Caves, Napier og Wellington. På Sørøya kjører man vestkysten og besøker Abel Tasman National Park, Fox Glacier, Queenstown og Fiordland, før dere fortsetter nordøstover til Christchurch via Mount Cook.

Stopover i Hong Kong på utreisen er også inkludert.

Reisedatoer: 30. oktober – 21. november 2017 (23 dager, få plasser igjen)

Les mer om New Zealands høydepunkter her.

 

AUSTRALIAS HØYDEPUNKTER

Sydney er et obligatorisk stopp på en rundreise i Australia. Sydney er et obligatorisk stopp på en rundreise i Australia.

En spennende rundreise i Australia som er fullspekket av opplevelser. Etter en stopover i Dubai, er første stopp i Australia den sjarmerende kystbyen Noosa. Deretter følger Fraser Island, som er verdens største sandøy, før turen går videre til Great Barrier Reef og det tropiske nord. Australias røde sentrum og kjempemonolitten Uluru er selvfølgelig inkludert, før det hele avsluttes i Sydney.

Reisedatoer: 8. - 27. november 2017 (20 dager, få plasser igjen)

Les mer om Australias høydepunkter her.

 

RUNDREISE I NEW ZEALAND OG AUSTRALIA

 Snorkle på korallrevet utenfor Green Island på Great Barrier Reef.Snorkle på korallrevet utenfor Green Island på Great Barrier Reef.

Dette er en perfekt reiserute hvis man vil oppleve det beste av New Zealand og Australia på en og samme reise. Det er lagt innen stopp i Hong Kong på utreisen, og deretter besøkes Auckland og Queenstown i New Zealand, før reisen avsluttes med Sydney, Uluru (Ayers Rock) og Great Barrier Reef i Australia.

Reisedatoer: 16. november - 7. desember 2017 (22 dager, få plasser igjen)

Les mer om rundreisen i New Zealand og Australia her.

 

DET BESTE AV AUSTRALIA

 Opplev Uluru og outback-landskapet i Australias røde sentrumOpplev Uluru og outback-landskapet i Australias røde sentrum. Foto: Ron Sumners

I samarbeid med Aftenposten har Australiareiser laget denne spennende rundreisen. Se kenguru og koala på dyreøya Kangaroo Island, snorkle på verdens største korallrev Great Barrier Reef, beundre det hellige fjellet Uluru og besøk Sydney, en av verdens vakreste byer. En stopover i Dubai på utreisen er også inkludert.

Man må være medlem i Aftenpostens fordelsprogram A-kortet for å få turen til spesialpris, men ikke-medlemmer kan også delta.

Reisedatoer: 24. oktober – 13. november 2017 (21 dager, få plasser igjen)

Les mer om Det beste av Australia her.

 


Passer det bedre å reise etter jul?

Se også Australiareisers gruppereiser vinteren 2018:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser