Drømmer du om å reise jorden rundt?"Å reise jorden rundt." Smak litt på den lille setningen, den bringer garantert mange assosiasjoner. Det er noe mektig og eventyrlig ved det å reise mot fjerne himmelstrøk, helt til man har reist så langt at man er tilbake igjen der man startet. 

Å reise jorden rundt var en stor ekspedisjon før flyenes tidsalder. I dag er det langt enklere, men like fullt en stor reise som vekker eventyrlysten i mange av oss. Kanskje har det noe med de store avstandene å gjøre, menneskene man møter, tidssonene man passerer eller kulturene man får innblikk i. For mange er det den ultimate reisedrømmen, og en av de tingene man gjerne skulle gjort i løpet av livet.

Den beste nyheten?
Man kan bruke 3 uker, eller 3 år. Man kan bruke lite penger, eller mye penger. Man kan være ung eller gammel. Man kan reise på egenhånd, eller i en gruppe med reiseleder. En reise jorden rundt er ikke så uoppnåelig som mange kanskje tror.

Australia og New Zealand ligger på den andre siden av jordkloden, og det tar nesten like lang tid å fly dit enten man velger å reise østover eller vestover. Fortsetter man i samme retningen, er en jorden rundt-billett en god løsning. Som oftest koster ikke dette så mye mer, men man får muligheten til å oppleve flere land og kulturer på reisen.

Kombinasjonene er mange og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man vil ha. Våre reisekonsulenter har laget utallige jorden rundt-reiser, og skreddersyr reisen etter dine ønsker. Vi deg gode råd og tips til hvordan du kan gjennomføre drømmen innenfor ditt budsjett.

Send oss dine jorden rundt-ønsker »

Jorden rundt på 25 dager

07334285largeReis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener.

Fascinerende Tokyo, bobileventyr på New Zealand, den vakre storbyen Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til slutt filmbyen Los Angeles. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter. Reisen kan gjennomføres hele året, og man kan reise både øst- og vestover. I dette reiseforslaget reiser man østover.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 42.000 kr

USA, Cookøyene, New Zealand og Kina

jorden s 03Jorden rundt - 23 dager

Reis fra Oslo via London til Los Angeles hvor dere i et par dager kan gå i filmstjernenes fotspor i Hollywood. Reisen går så videre til Cookøyene og en ukes opphold i dette Stillehavsparadiset før et 'kjør selv'-eventyr venter dere i New Zealand. Dere avslutter reisen i Shanghai og får oppleve denne pulserende storbyen.

Pris per person når to reiser sammen:
fra 36 000 kr

Jorden rundt med USA, Fransk Polynesia, New Zealand & Japan

s37 reiseforslag 1 222 dager med overnatting på 4-5 stjerners hoteller

Denne eksklusive Jorden Rundt reisen bringer dere via USA til Fransk Polynesia og New Zealand og tilbake via Japan.

Pris per person, når to reiser sammen: 
Fra 55.900 kr. i Economy Class
Fra 92.990 kr. i Business Class

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser