Drømmer du om å reise jorden rundt?"Å reise jorden rundt." Smak litt på den lille setningen, den bringer garantert mange assosiasjoner. Det er noe mektig og eventyrlig ved det å reise mot fjerne himmelstrøk, helt til man har reist så langt at man er tilbake igjen der man startet. 

Å reise jorden rundt var en stor ekspedisjon før flyenes tidsalder. I dag er det langt enklere, men like fullt en stor reise som vekker eventyrlysten i mange av oss. Kanskje har det noe med de store avstandene å gjøre, menneskene man møter, tidssonene man passerer eller kulturene man får innblikk i. For mange er det den ultimate reisedrømmen, og en av de tingene man gjerne skulle gjort i løpet av livet.

Den beste nyheten?
Man kan bruke 3 uker, eller 3 år. Man kan bruke lite penger, eller mye penger. Man kan være ung eller gammel. Man kan reise på egenhånd, eller i en gruppe med reiseleder. En reise jorden rundt er ikke så uoppnåelig som mange kanskje tror.

Australia og New Zealand ligger på den andre siden av jordkloden, og det tar nesten like lang tid å fly dit enten man velger å reise østover eller vestover. Fortsetter man i samme retningen, er en jorden rundt-billett en god løsning. Som oftest koster ikke dette så mye mer, men man får muligheten til å oppleve flere land og kulturer på reisen.

Kombinasjonene er mange og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man vil ha. Våre reisekonsulenter har laget utallige jorden rundt-reiser, og skreddersyr reisen etter dine ønsker. Vi deg gode råd og tips til hvordan du kan gjennomføre drømmen innenfor ditt budsjett.

Send oss dine jorden rundt-ønsker »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser