Aktiv ferie

southern_alps_1Ønsker du en aktiv ferie med fart og spenning, skal du dra til New Zealand. Folk kommer hit fra hele verden - ikke bare for å nyte den flotte naturen og det behagelige klimaet, men også fordi New Zealand er et eldorado for adrenalin-søkende ekstremsport-tilhengere. Landet renner nærmest over av aktivitetstilbud. Man kan gå, vandre, sykle, stå på ski og svømme. Eller man kan kaste seg ut fra høye broer med strikk rundt bena, seile av gårde med livet som innsats i små gummibåter eller hissige motorbåter. I det hele tatt kan man gjøre det meste, og hvis en ny actionpreget aktivitet oppstår, er du nærmest garantert å oppleve den først på New Zealand. Her er det ekstermsport hver eneste uke året gjennom.

Her er noen eksempler på populære turer. Kontakt oss gjerne for flere alternativer.

   

Fisketurer

For sportsfiskere er New Zealand et eldorado, både for de som fortrekker hav og for de som foretrekker ferskvannsfiske. Fra Bay of Islands er det bare et par timer med båt før du kan fange hai, tunfisk og annen storfisk fra det endeløse Stillehavet. Sportsfiskerne treffes ved Lake Taupo, som kanskje er verdens beste innsjø for ørretfiske.

   
Trout Fishing

Fluefiske i Taupo

6 dager / 5 netter

Fantastisk ørretfiske i Lake Taupo! I pakken inngår transfer til/fra hotellet fra Taupo flyplass, 5 netter på Millennium Hotel & Resort Manuels i Taupo inkl. frokost, 4 hele dager med fluefiske sammen med lokal fiskeguide (2 personer per guide) i Taupo og nærområdet, der lunsj og fiskeutsyr/fiskekort inngår alle dagene frokost er inkludert.

Pris på forespørsel.

Vandreturer

Det finnes et stort utvalg av vandreturer både på Nordøya og Sørøya. Turene deles grovt sett inn i ”moderate”, ”active”, ”energetic” og ”challenging”.

   
milford_track

Milford Track

Energetic - 5 dager / 4 netter

En fantastisk guidet vandretur gjennom verdensarvlistede Fiordland National Park. Turen starter i Te Anau og ender opp i Mildford Sound. Den er ca. 55 kilometer lang og går over 5 dager, med overnatting i komfortable lodges. Alle måltider er inkludert i prisen.

Pris på forespørsel.

tongariro_track

Tongariro Track

Active - 5 dager / 4 netter

Midt på Nordøya ligger tre aktive vulkaner. Denne 5 dager lange turen inkluderer guidete vandreturer gjennom skog og i uvanlige fjellformasjoner, måltider, overnatting i dobbeltrom på Chateau Tongariro, informasjons-møter og transfer til og fra dagens turer.

Pris på forespørsel.

Sykkelturer

New Zealand er som skapt for sykling, med sine stille landeveger og vakre stier. Man kan velge mellom et stort utvalg av tilbud, fra guidete gruppeturer til turer på egen hånd. Vi skaffer sykler og utstyr og på mange av turene er det følgebil som transporterer bagasjen på etappene.

   
cyckling

Southern Jewel

7 dager fra Christchurch til Queenstown

Turen starter rolig gjennom bølgete landskap i Canterbury Plains og småskog i Mackenzie County. Videre forbi innsjøer og snøkledte fjell, gjennom fjellpasset Lindis og frem til Queenstown. I turen inngår blant annet transfer til og fra flyplassen, sightseeing i Christchurch og Queenstown, 6 overnattinger inkl. frokost, 5 lunsjer, 1 middag, guide, følgebil og transport av bagasje.

Pris på forespørsel.

Ski

De aller fleste skisportstedene på New Zealand ligger på Sørøya, og enkelte av disse holder åpent hele året. Det finnes også et par muligheter på Nordøya. Pakkene vi tilbyr inkluderer vanligvis transport og overnatting, men vi kan også ordne med leie av ski og tøy, heiskort og instruktør.

   
sliing

Queenstown Ski Express

6 dager / 5 netter

Du blir møtt av en Ski Express Host og transportert til/fra flyplassen i egen buss. Pakken inneholder 5 overnattinger og velkomstparty.

Pris på forespørsel.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser