Kjør selv i New Zealand

H125 MASTERFerske skalldyr fra en bod langs veien i Kaikoura. Foto: Chris Sisarich

Å kjøre selv er en ypperlig måte å oppleve New Zealand på! Du kan komme deg dit du vil uten å måtte planlegge dagene i detalj.

Høye fjell, dype fjorder, urgammel regnskog og idylliske små landsbyer oppleves på en helt annen måte når du kan ta den tiden du selv ønsker. Spis på de lokale stedene og slå av en prat med lokalbefolkningen. Se saueflokker rusle langs veiene.

Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Dernest er veiene på New Zealand gode og campingplassene minner mest om resorter med svømmebasseng og all mulig komfort.

Alternativene er mange - fra korte turer på et par dager til lengre turer som strekker seg over flere uker. Her finner du noen forslag som dekker både Nord- og Sørøya av New Zealand. Men skulle du ha andre ønsker er det bare å ta kontakt!

Prisene kan endre seg og er derfor kun ment å gi en ide om hva de forskjellige turene koster. For å få et eksakt tilbud bør du kontakte oss. Husk at du også kan legge opp turene slik du selv vil, eller du kan endre og forlenge turforslagene nedenfor.

Northern Discovery, Auckland til Wellington

WhakarewarewaNordøya, med sine store byer, vulkanske områder, flotte strender og vakre nasjonalparker, har mye spennende å by på. Vi har satt sammen et reiseforslag som tar for seg noe av det beste denne delen av New Zealand kan tilby. Reiseforslaget består av en kjør-selv tur med leiebil inklusive hoteller.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 22.750

South Island Nature Trail

Lake WakatipuFor å virkelig få oppleve sørøya på New Zealand så trenger man tid. I dette reiseforslaget står opplevelsene i kø, fra byene Christchurch og Queenstown til flotte naturopplevelser i Doubtful Sound og på Stewart Island.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 28.410

Classic New Zealand

mc56 masterI dette kjør-selv forslaget med leiebil fra Auckland til Christchurch har vi i tillegg til alle opplevelsene lagt vekt på hotellene. Vin fra New Zealand blir dessuten stadig mer anerkjent, og foruten de klassiske severdighetene på denne turen tilbringer man også litt tid i noen av de mest kjente vinområdene i landet.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 23.000

In Search of Middle Earth

cu41 masterØnsker du å oppleve hele New Zealand på egenhånd? Vi har satt sammen et reiseforslag som tar deg innom mye av det som dette vakre landet har å by, gjennom et variert og spektakulært landskap. I tillegg vil man få mulighet til å se noen av stedene hvor filmtrilogien "Ringenes Herre" ble spilt inn. Reiseforslaget er på hele tre uker, med leiebil fra Auckland til Christchurch.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 42.650

Nordøya i bobil

CampervanLange hvite strender, maorienes unike kultur, vulkanske områder, frodige vingårder, byliv og vakker natur. I dette reiseforslaget har vi kombinert noen dager i storbyen Auckland med en 8-dagers rundreise på Nordøya i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 16.440

Sørøya i bobil

Hasst to MakarokaDramatisk natur, dype fjorder, høye fjell, blåe innsjøer, grønne skoger, vakre kystlinjer, unike dyrearter, koselige tettsteder og urørte nasjonalparker. I dette reiseforslaget har vi kombinert noen dager i storbyen Christchurch med en 8-dagers rundreise på Sørøya i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 19.990

New Zealand i bobil

britz 1Det blir stadig mer populært å reise rundt på New Zealand i bobil, og det er lett å forstå hvorfor. Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Dernest er veiene på New Zealand gode og campingplassene minner mest om resorter med svømmebasseng og all mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert 2 uker i bobil fra Auckland i nord til Christchurch i sør med et par dagers overnatting før og etter bobil-turen.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 24.000

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser